Honza Šipka, hráč Jarošova, sestřelil svými čtyřmi zásahy celek Bílovic

Hráč kola, Honza Šipka, poskytl rozhovor webovému portálu fotbalunas.cz. Honza Šipka hraje na pozici útočníka. Jak okomentoval svůj post útočníka v týmu Jarošova? Pojďme se společně podívat na jeho odpovědi.

 

Facebook - fotbalunas.cz Zlínský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, nejprve bych ti rád pogratuloval k tomuto ocenění. Co na něj říkáš, věděl jsi o zařazení do sestavy kola?
Děkuji. O takových soutěžích mě většinou informují spoluhráči nebo známí, teď tomu nebylo jinak. Jsem rád, vždycky mě potěší jakékoliv ocenění, ale většinou je to práce celého týmu, navíc musíme brát v potaz, že to bylo s celkem, který se pohybuje na spodních příčkách tabulky.
V posledním kole jsi nastřílel čtyři branky, jak bys je popsal?
První branka padla po mele v brankovišti, kdy jsem dával střílený centr do vápna a po několika tečích skončil míč v bráně - jednalo se teda spíše o vlastňák. Při druhém gólu mě vyslal krásným pasem za obranu Radim, když jsem běžel téměř od půlky hřiště sám na bránu. Třetí branku jsem vsítil v druhém poločase, u mě nevídaně, střelou z velkého vápna. Čtvrtý a svůj poslední gól jsem si zapsal po krásné akci kluků, kdy jsem slízl smetanu a doklepával míč do prázdné.
Střílíte hodně branek, máte tak ofenzívně laděný styl?
Ano, v útoku hraji hlavně z toho důvodu, protože mě nebaví bránit :-)
Spolu s Uherským Ostrohem a Drslavicemi vládnete Okresnímu přeboru. Když bude příležitost, chcete postupovat do vyšší soutěže?
Je před námi ještě dlouhá cesta, ale vzhledem k tomu, jaký máme mladý a kvalitní kádr, tak nad tím určitě přemýšlíme.
Teď k tobě. Jak bys popsal svou krátkou fotbalovou kariéru?
Fotbal miluji už od malička, jen jsem se mu bohužel nemohl díky vrozené srdeční vadě, až do svých 16-ti let, plně věnovat. Během té doby jsem hrával jen s kamarády venku na plácku, většinou teda s o nějaký ten rok staršíma, ale beru to tak, že všechno špatné je k něčemu dobré. Po operaci si už fotbalu můžu užívat zase naplno.
Jsi ročník 1997, pokud se nepletu, jak se ti hraje mezi muži?
Vzhledem k tomu, že máme společné tréninky muži a dorost, tak jsem si na hru pod tlakem už zvykl. Každopádně když si jdu zahrát s klukama v sobotu za dorost a v neděli nastoupím za muže, tak tam nějaký rozdíl bude. Trenér mi pořád říká, že musím dávat míč rychleji od nohy, což je u mě občas problém :-)
Máš ještě jiné zájmy kromě fotbalu?
Chodím si po škole zacvičit, většinou se odreaguju a paradoxně naberu síly do zbytku dne. Odpoledne trávím čas s nejmladším bratrem Viktorem, kterému jsou dva roky, většinou vezmeme míč a jdeme na hřiště za dům. A jak to tak zatím vypadá, tak houslista z něho taky nebude, ač by si to mamča moc přála :-)
Jaký je tvůj oblíbený tým nebo hráč?
Mým fotbalovým vzorem je Ronaldinho, v dětství to byl Thiery Henry, podle kterého nosím doposud na zádech číslo 14.
Sleduješ portál fotbalunas.cz? Co na něj říkáš?
Popravdě jsem ho doteď nesledoval. Vždycky se mi jen na facebookových stránkách objevil sdílený odkaz ať už na sestavu kola, hráče kola či podobně. Každopádně jako novinka se mi zamlouvá, jako hráči máme o motivaci víc a budeme se snažit některé ze zmíněných ocenění získat.
Honzo, ještě jednou gratuluji, ať se ti daří jak na hřišti, tak i mimo něj!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.