Patrik Boudný - Doufám, že se nám letos už konečně podaří postoupit

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 2. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak dlouho se již věnujete fotbalu? Kde jste začínal?
S fotbalem jsem začal v Havířově zhruba v 5 letech ještě pod vedením pana trenéra Tomáše Ptáčka, poté jsem většinu kariéry hrál v MFK Havířov, kde jsem asi v 17 letech přestal aktivně hrát, a ve 20 letech jsem se chtěl vrátit k fotbalu, tak jsme se nějak domluvili ještě s bývalým spoluhráčem Adamem Cagaňem, že půjdeme hrát za Slovan Havířov.
Chtěl byste zůstat ve Slovanu, nebo se posunout někam dál?
Určitě bych nic neměnil, já už fotbal v životě nemám jako prioritu, takže mi jde hlavně o to, abych po práci trošku vypl a měl i nějaký pohyb.
Přesuneme se k zápasu, jak byste zhodnotil svůj výkon?
Určitě nejsem spokojený, určitě by to chtělo více pohybu ve středu pole, méně chyb, a větší pomoc pro zadní řady.
Vstřelil jste tři branky, která z nich se vám líbila nejvíce?
Určitě třetí gól, kde jsem na středu hřiště získal balon, pěkně jsme si to narazili s Dudušem (David Horniak), který mi dal krásnou přihrávku do prostoru za obránce, a v souboji 1v1 jsem přeloboval gólmana a završil hattrick.
Po prvním kole vedete tabulku střelců, věříte si, že se můžete stát nejlepším střelcem soutěže?
Určitě v tom nehledejte zázrak, nejsem žádný střelec. Dva góly ze tří byli jen shoda náhod. Při prvním jsem dorážel krásně kopnutý přímý kop Pastrňáka v podstatě do prázdné brány, a druhý gól byla moje střela zpoza šestnáctky, kterou si nešťastně srazil obránce do své sítě. Samozřejmě, kdyby se mi dařilo dávat další góly, byla by to radost.
Na kolikátém místě se podle vás letos s týmem umístíte?
Kdybychom nepřemýšleli o prvních příčkách, tak bychom to mohli rovnou zabalit. Takže určitě doufám, že budeme hrát na prvních příčkách tabulky a snažit se už konečně postoupit. Myslím, že celý tým je takhle nastavený a všechno je v našich rukách.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.