Rozhovor s Tomášem Šerhantem po posledním zápase v Novém Malíně

Juventus Mohelnice převedl výborný výkon v první půli a po zásluze si připsal výhru i v posledním kole soutěže. Přínášíme Vám rozhovor s Tomášem Šerhantem, obráncem mistrovského celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Tome, před utkáním jsi nám v expert tipu uvedl, že větší vůle vyhrát rozhodne ve prospěch Malína. Nakonec jste dokázali zvítězit. Co k tomu dodáš?
Tak nám se teda hrozně omlouvám. Nečekal jsem, že zahrajeme jeden z nejlepších špílů sezóny.
Jak jste cestovali na utkání?
Na zápas jsme jeli autobusem ve výborné náladě i atmosféře, společně s našimi fanoušky.
Co bys nám na závěr vzkázal k utkání a celé sezóně?
Po výborném výkonu jsme radovali z výhry. Po zápase mohly naplno vypuknout oslavy, kdy při vyhlašování vítěze a předání poháru sportovně tleskali i domácí hráči a fanoušci. Za to velký klobouk dolů. Předání poháru jsme si užili se vší parádou. K zápasu jsme jeli uvolněni a podle toho vypadala i příprava na utkání, až jsem měl obavy abychom nedostali zbytečný výprask. Ale klobouk dolů, jak to všichni kluci zvládli. Jeden z nejlepších zápasů jara, kdy jsme si to vzadu pohlídali. Fotbal to byl velice slušnej z obou stran a kvalita hry nadstandartní. Jsme rádi, že jsme pro nás tak úspěšnou sezónu zakončili takovým výkonem. Cesta domů autobusem s fanoušky byla dlouhá a bouřlivá, na kterou navázala i závěrečná. Myslím si, že jsme si všichni hráči co chodili pravidelně, sezónu náležitě užili.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.