ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 6.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Za jaké týmy jste dosud hrál a jak se vyvíjela vaše fotbalová kariéra?
Ve svých 5- ti letech jsem začal hrát za Chotěšov. Od žáků v roce 2008 jsem hrál za Vejprnice, kde jsem strávil celkem 6 let. Pak jsem hrál za Chotěšov na střídavý start. Poté co zrušili dorost v Chotěšově jsem začal hrát za B tým můžu.
Jak jste se dozvěděl o vaší nominaci na Hráče kola?
Vaše stránky sleduji pravidelně. I trenér mi říkal, že se tam tentokrát určitě dostanu.
Proč si myslíte, že jste se uspěl v anketě o Hráče kola?
Těžko říct. Myslím, že je to především díky tomu, že pro mě hlasoval celý tým. V našem týmu je hodně mladých kluků, takže jsme na internetu o dost víc oproti mužstvům, kde hrají starší hráči.
Jak se pro vás vyvíjel víkendový zápas?
Začátek byl velmi chaotický. Povrch nebyl ideální a hřiště připomínalo spíš pole. Po 23. minutě jsme začali držet balon, dali 4 branky a zápas byl náš. Jen ten jejich gól neměl platit, protože byl z jasného offsidu.
Jak se vám vůbec podařilo vstřelit 5 gólů?
První gól byl po chybě jejich beka se stoperem, po jejichž chybě jsem šel sám na gólmana. Druhou branku jsem vstřelil z hranice velkého vápna přímo do pravé šibenice. Třetí branku jsem střílel z penalty. Čtvrtý jsem dával po přesné kombinaci našeho týmu a pátý jsem dával stejně jako ten první.
Co vaše osobní ambice?
Zatím jsem spokojený, je tu super parta. Vzájemně se známe od mala, ale jít někam výš by mi rozhodně nevadilo, kdyby byla možnost. Pokud by to nebylo z ruky tak bych byl pro.
Jaké jsou cíle vašeho týmu?
Rádi bychom postoupili, ale to by muselo postoupit i naše A mužstvo. Rozhodně chceme hrát v horní části tabulky.
Vzpomenete si na váš první nebo nejkrásnější gól?
Nejkrásnější jaký jsem zatím vstřelil byl za Vejprnice proti Prachaticím z půlky hřiště z voleje přímo do vingle.
Co považujete za svůj největší dosavadní úspěch?
Když jsme za dorost v Chotěšově postoupili do krajské soutěže. Osobně můj osobní největší úspěch byla možnost zahrát si za Vejprnice proti Spartě a Slavii. To byl nádherný pocit.
Jaký je váš nejoblíbenější profesionální sportovní tým ať už z Čech nebo ze zahraničí? Případně pokud máte nějakého oblíbeného hráče?
Nejvíce fandím Arsenalu a z hráčů je můj nejoblíbenější Thierry Henry, ikdyž je starší, tak pro mě je nejlepší. V Evropských pohárech fandím každému a hlavně hezkému fotbalu, ale přeci jen fandím trochu více Viktorce.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.