Hráč kola Daniel Papaj: Jsem ve Starém Městě spokojený, hrát výše už se nehrnu

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 26. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Tento týden nám rozhovor poskytl Daniel Papaj ze Starého Města.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. Co na něj říkáte?
Poprvé jak jsem viděl nominaci, tak jsem si říkal, co tam vůbec dělám, když jsem odehrál jen patnáct minut. Určitě mě to potěšilo a vážím si toho. Moje peněženka, ale zase tak ráda není. (smích)
Do sestavy kola jste se dostal po remízovém utkání v Bystřici. Jak utkání z vašeho pohledu probíhalo?
První poločas byl určitě v režii Bystřice. Zaostávali jsme úplně ve všem. Jde vidět, že kluci hraji spolu dlouho a vědí o sobě. V druhém poločase jsme přidali, začali jsme Bystřici napadat a dělalo jim to celkem problémy v rozehrávce. Podařilo se nám díky tomu vstřelit dvě branky a získali jsme cenný bod.
Do utkání jste naskočil ve druhém poločase a za pár minut jste už slavil vyrovnávací branku. Popište prosím gólovou situaci.
Náš stoper vyvážel balon ve středu hřiště. Poté přihrávkou našel Viťu Kaňoka, který mi jen patou tečl balón mezi obránce a já už jsem jenom celou akci zakončil. Naštěstí to tam padlo.
Do zápasového rytmu jste se prý vrátil po zranění kolene. Jak se zranění stalo?
Zranění se mi stalo v zápase proti Horní Suché. Šel jsem do hlavičkového souboje a následně jsem špatně došlápl. Koleno se mi zarazilo dozadu a už jsme věděl, že je to špatně.
Jak probíhala rekonvalescence a návrat na hřiště?
Rekonvalescence nebyla de facto žádná. Nechal jsem koleno v klidu tři týdny a poté začal pomalu trénovat. Naštěstí to byly "jen" natažené vazy.
Zlobí Vás koleno často?
Problémy s koleny už mám dlouho, ty už jen tak nezmizí. Mám za sebou 3 operace, takže se není čemu divit. Zatím to ještě, ale nějak zvládám.
Kde jste začínal s fotbalem a kdo Vás k němu přivedl?
S fotbalem jsem začínal ve Frýdku a přivedli mě k němu taťka s mamkou.
Měl jste v dětství nějaký fotbalový vzor?
Vždycky to byl a bude Sergio Ramos.
Co Vás na fotbale nejvíce baví?
Člověk jde na fotbal vypnout, pobavit se s přáteli a zapomenout na starosti, které právě řeší. Samozřejmě někteří kluci i odpočinout od svých přítelkyň. (smích) Hlavně mě baví i ten pocit z výhry.
Jak se z vašeho pohledu Starému Městu povedla jarní část sezóny?
S výsledky ani předvedenou hrou nemůžeme být spokojeni. Myslím, že náš tým má daleko navíc. Musíme v přípravě pořádně máknout.
Kdo se u Vás v kabině nejvíce stará o atmosféru v týmu? Kdo mužstvo nejvíce baví nebo naopak motivuje?
O zábavu v kabině se staráme úplně všichni, každý hodí něco do placu a všichni se zasmějeme. Ale kdybych měl někoho v tomhle ohledu vyzdvihnout, tak to bude Kamil Střalka. Motivujeme se všichni navzájem.
Od fotbalu na chvíli pryč. Všiml jste si, že máte rád pěší turistiku. Kam nejvýše jste vylezl?
Když mi to čas dovolí, tak si rád zajdu na hory, ale toho času je málo. Nejvyšší horu nemám, spíše mi jde o to, že člověk odejde z toho blázince ve městě a vyčistí si hlavu v přírodě.
Máte nějaké plány na letní pauzu. Jaké?
Můj první plán bude, že nechci po sezóně vidět balón do začátku přípravy, bylo toho už fakt hodně. (smích) Jinak v červenci jedu s přáteli právě na turu po horách a moc se na to těším.
Máte nějaké cíle do budoucna?
Určitě chci hrát fotbal, tak dlouho dokud mi to kolena ještě v rámci možnosti dovolí. Jinak cíle už asi žádné nemám. Jsem spokojený tam kde jsem a určitě, už se neženu hrát někde výše.
Děkuji za rozhovor. Chcete závěrem něco dodat?
Také děkuji. Určitě bych chtěl poděkovat klukům a všem fanouškům v čele s Cigim za celou sezónu. Doufám, že na poslední zápas proti Raškovicím jich přijde zase hodně a budou nás hnát za výhrou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.