ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 16.kolo Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Hráčem 16.kola se stává Tomáš Křivský. Záložník Peček rozhodl v 83 minutě utkání o výhře svého týmu na hřišti favorizovaných Vrdů. Jeho tým se díky výhře posunul do čistého středu tabulky. Vy si teď můžete přečíst rozhovor s Tomášem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Na hřišti prvního celku tabulky jsi vstřelil vítěznou branku. Mohl by jsi nám ji popsat?
Dostal jsem balón z pravé strany, udělal jsem kličku jednomu hráči a pak jsem viděl Soviče (Pavla Sovu), tak jsem si to sním chtěl ťuknout. Obránce mu to vypíchnul pro jeho smůlu přímo mě na kopačku. Byl jsem trošku z úhlu, takže jsem nemohl střílet pravou, tak jsem to zkusil levou a trefil jsem to pěkně k tyči. A nastala radost jak nikdy(smích).
Jaké bylo utkání ve Vrdech z tvého pohledu?
Utkání bylo velmi náročné. Vrdy hrají hodně běhavý a kombinační fotbal. My jsme přijeli s taktikou, aby jsme neodjížděli s výpraskem a zároveň si zahráli fotbal. Což si myslím, že se nám povedlo nadmíru. Drželi jsme se taktiky, vycházelo nám odrážet jejich útoky a sami jsme z toho mála co jsme měli vytěžili maximum. Musím kluky pochválit, opravdu se makalo jeden za druhého. Za mě jeden z nejlepších zápasů co jsme odehráli.
Trenér říkal, že jste měli velké problémy se složením sestavy. Jak to bylo?
Ano měli jsme problémy. Máme dost zraněných a pár lidí se ještě omlouvalo, takže jsme tam jeli v opravdu kostrbaté sestavě, ale každý kdo nastoupil to odjezdil a myslím, že někteří si řekli o místo v základu i v posledním zápase.
Byla to tvoje první branka v sezóně a hned zařídila vítězství na hřišti Vrdů. Jak velkou radost jsi měl?
Já góly moc nedávám, jelikož mám na hřišti jiné úkoly, takže se dopředu moc nedostávám, ale když už nějaký dám, tak radost mám vždy velkou. Doufám, že mě to nakopne a začnu jich dávat víc.
Jaké je se učit od takových hráčů jako je Miroslav Müller nebo David Brunclík?
Je vidět, že mají něco odkopáno. Oba mají úžasný přehled a skvělou kopací techniku. Je radost vedle nich hrát a získávat od nich zkušenosti. Doufám, že přidají ještě nějakou sezónu v Pečkách. Oba jsou to stále nadstandardní hráči.
Nastoupil jsi po více než měsíční pauze. Co se stalo, že jsi si musel dát na chvilku klid od fotbalu?
Měl jsem problémy s tříslem, tak jsem si musel chvilku odpočinout. Ale už jsem zpátky v tréninku a připraven na každou minutu na hřišti.
Někdy nastupuješ i za B mužstvo ve III. třídě. V čem vidíš největší rozdíly oproti 1.B třídě?
Rozdíl vidím určitě v rychlosti. Hlavní rozdíl pro mě je hlavně v úkolech. V Áčku mám za úkol hlavně bránit a odrážet útoky soupeřů, takže do útoku se moc nehrnu. Takže když už jdu za béčko, tak se snažím hrát víc vepředu, abych si to taky užil.(Tím chci poděkovat trenérovi béčka Kontovi, že mu nevadí, když se občas nevrátím zpátky dozadu).
Chtěl by jsi říci něco na závěr?
Tak určitě bych chtěl všem moc poděkovat za hlasy, speciálně pak mé manželce, Cihlymu, Kukynovi, Můžovi, Kruldovi a samozřejmě tátovi, který asi nejvíc pro mě sháněli hlasy, ale ostatním taky určitě moc děkuji. A ještě bych rád podotknul, že první 2 góly byly díky Vojtovi Buřičovi, takže muž zápasu za mě on, ale děkuji za nominaci. Na závěr bych chtěl poděkovat určitě vám za to, že děláte taky něco pro nás(amatéry). Pěkný den a fotbalu zdar!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.