ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 15.kolo Středočeský | 1.B třída sk. C, 2022-2023

Hráčem 15.kola se stává Matěj Nevařil. Hráč Zelenče, který vstřelil dvě branky do sítě Vykáně a výrazně pomohl Zelenči natáhnout sérii výher už na pět zápasů.  Vy si teď můžete s Matějem přečíst rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Proti Vykáni jsi vstřelil dvě branky, mohl by jsi nám je popsat?
První branka přišla po důrazném napadání spoluhráčů. Míč se od protihráče odrazil ke mně, podíval jsem se kde stojí golman a střelu jsem umístil k tyči. Druhá branka náleží spíše mému spoluhráči Skůčovi, který mě excelentně našel před bránou a já už jsem měl před sebou pouze brankáře. Stačilo jen zachovat chladnou hlavu a nepřekopnout, jak to bývá naším zvykem.
Jaké bylo utkání s Vykání z tvého pohledu?
Upřímně jsem se zápasu obával, jelikož jsme měli se soupeřem špatné zkušenosti. Věděli jsme, že jsou silný na míči a dokážou si vytvářet šance, které se těžko brání. Co se týká zápasu, ze začátku jsme byli všichni překvapený, jelikož se nám moc často nestává, že bychom vstřelili první branku, natož dvě a v tak brzkých minutách. Určitě nám to moc pomohlo, jak na sebevědomí, tak se to samozřejmě projevilo v naší hře. Drželi jsme utkání v naši režii, až do konce. Jediné, čím nás soupeř trošku zaskočil, tak byla agresivita, která v tomto utkání byla opravdu nemístná. Od hráčů z Vykáně, kteří už přece jenom mají něco odehráno byla opravdu nepochopitelná. Kromě těchto okamžiků jsem si utkání užil a společně s týmem se radujeme z výhry.
V sezóně máš na svém kontě vstřelených pět branek. Jsi spokojený nebo jsi očekával, že dáš branek více?
Bohužel jsem si před začátkem sezóny natáhl postranní vazy v koleni, takže jsem byl mimo na pár zápasů. Jsem samozřejmě rád, že jsem vstřelil alespoň 5 branek, ale určitě jsem chtěl týmu více pomoci a vstřelit více gólů.
Máš ambice si zahrát vyšší soutěž?
Určitě ano. Láká mě to, ale abych byl upřímný, pro mě je důležitý kolektiv. Ten je tady v Zelenči jedinečný a nedokážu si představit hrát v jiném týmu. Takže ano. Věřím a doufám, že příští sezónu uděláme další krůček.
Není škoda, že se soutěž blíží ke konci, když se Zelenči daří a máte pět výher v řadě?
Je to škoda, ale bohužel většinou máme do sezóny špatný start, poté se tak nějak sehrajeme a ke konci naopak většinou soupeře porážíme. Na další sezónu se ale musíme pořádně připravit. Věřím, že zvládneme i tu první polovinu soutěže a na konci nás bude čekat postup do vyšší soutěže.
Už se těšíš na letní pauzu? Jak jí budeš trávit?
Těším se moc. V květnu se nám s přítelkyní narodil syn, takže budu trávit čas s rodinou a věnovat se našemu zázraku.
Sledoval jsi hlasování? Máš z výsledku radost?
Upřímně jsem hlasování vůbec nesledoval. Kdyby nebylo naší společné fotbalové skupiny, kde je pár jedinců, kteří tyto články sledují, tak se snad ani nedozvím, že jsem byl v sestavě kola. Samozřejmě jsem rád za všechny hlasy a všem moc děkuju.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.