Tenhle rozhovor mě prý bude stát dvě stovky, přiznal Petr Žurovec, hráč 22.kola CANIS I.B třídy mužů sk. D

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Rozhovor nám toto kolo poskytl Petr Žurovec z Fryčovic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k vítězství v anketě o hráče kola. Co na něj říkáte?
Moc děkuji. Popravdě jsem tohle ocenění vůbec nečekal. Do každého zápasu se snažím dávat maximum, a že mě mí spoluhráči a mí fanoušci tentokrát zvolili hráčem kola, za to jsem jim vděčný a samozřejmě mě to moc těší. Určitě tento výkon budu chtít předvést i v následujících kolech a pomoct týmu k potřebným bodům a k vytoužené záchraně, která je stále ve hře. Musím ale ještě podotknout, že tohle ocenění patří celému týmu Fryčovic.
Kde jste začínal s fotbalem a kdo Vás k němu přivedl?
S fotbalem jsem začínal tady ve Fryčovicích asi v mých pěti letech. U nás v rodině koluje fotbalová krev odjakživa. Už můj otec přede mnou přivedl k fotbalu mé dva starší bratry, takže mé kroky směřovaly tím samým směrem.
Máte kromě Fryčovic ještě nějaký jiný oblíbený fotbalový klub?
Co se týče České republiky, tak je to určitě Baník Ostrava a ze zahraničí to bude Real Madrid.
Prý jste musel pracovně odjet do zahraničí. Co jste tam dělal?
Neřekl bych, že bych zrovna musel, ale chtěl po škole zkusit něco nového, nabrat nějaké zkušenosti do života, tak jsem se rozhodl odjet. Dělal jsem různě na stavbách od pokrývaní střech, výměnu oken až po zateplení domů.
Věnoval jste se fotbalu i v zahraničí?
Bohužel jsem vzhledem k velkému časovému vytížení od fotbalu na pár let úplně upustil.
Proč jste se vrátil zpátky do Fryčovic a jak Vás přivítali spoluhráči v kabině?
Do Fryčovic jsem se vrátil, protože to je má rodná vesnice. Vyrůstal jsem tady. Krásně se tady žije. Mám tu spoustu přátel a hlavně jsem si tady po návratu našel novou práci. Spoluhráči mě přivítali s otevřenou náručí, protože cítili, že se vrátila velká kvalita a zkušenost, která muže týmu pomoct (smích). I když tomu tak v podzimní části nebylo, protože několika letá pauza na mě šla poznat. Měl jsem v té době vleklá zranění, která mě brzdila v restartu kariéry.
Vraťme se do současnosti. Jak jste spokojený s jarní formou vašeho týmu?
S první půlkou jarní části nemůžeme být vůbec spokojení. Herně ani výsledkově nám vůbec nevyšla. Výsledkově nám to stále nevychází, protože z osmi odehraných zápasů máme pouze 4 body za 4 remízy. Náš kámen úrazu je neproměňování vyložených šancí, které nás stojí spoustu bodu k potřebné záchraně. Herně se lehce zvedáme a když přidáme proměňovaní šancí , tak věřím, že nějaké bodíky ještě naženeme.
Prý rád po zápase posedíte se spoluhráči v hospodě a někdy se to protáhne až do nočních hodin. Je to pravda? Můžete to rozvést?
Je pravda, že po domácím zápase s klukama sedneme na pár piv a rozebíráme, co bylo dobře a co bylo špatně. Někdy je ale těch situací k probraní tolik, že vlastně máte pravdu. Občas se to protáhne do nočních hodin. Samozřejmě ale v rozumných mezích (smích).
Už jste se se spoluhráči domlouvali na posezónní rozlučce? Jak bude vypadat?
Popravdě tohle jsme ještě neřešili, ale určitě z vybraných pokut. Po tomhle rozhovoru přispěju do kasičky i já. Prý mě to bude stát dvě stovky (smích). Určitě bude i nějaké pohoštění a já věřím, že budeme oslavovat vytouženou záchrany v 1.B třidě.
Co plánujete po sezóně?
Po sezóně určitě par dnů odpočinku od fotbalu, nějaká ta dovolená u moře. Potom se budeme pomalu opět připravovat na novou sezonu.
Máte do budoucnosti nějaké cíle?
Těch cílů je určitě spousta. Hlavně se chci dále zdokonalovat, abych byl ve všech směrech svého života lepší a lepší.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.