ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 17.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 17. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jaký je to pocit zvítězit anketu hráč kola?
Popravdě mě to celkem zaskočilo, je to skvělý pocit.
Jste spokojený s výkonem vašeho týmu v posledním zápase?
Co se týče sobotního utkání za B tým, myslím, že výsledek 2:0 neodpovídá hře a skóre mělo být výraznější, jelikož jsme po většinu zápasu dominovali. Den předtím jsme s A týmem zavítali do Holýšova, kde ztráta dvou bodů za remízu 0:0 hodně mrzí a v pondělí jsme pak brali také jeden bod za remízu 2:2 v Nýrsku, kde náš výkon byl určitě nejlepší z těchto tří utkání.
Jak jste se dostal k fotbalu?
K fotbalu mě přivedl táta v hodně nízkém věku, když jsem začínal v nejmladší kategorii na Sencu. Jakmile se založila mládež na Rapidu, začal jsem hrát na druhém břehu řeky.
Co vás na fotbale nejvíce baví?
Nejvíce mě baví vyhrávat, ale to se ne vždy podaří. Baví mě se udržovat v kondici a fotbal jako týmový sport, kde je dobrá parta, je nejlepší volbou.
Jaké jsou vaše cíle do budoucna?
Líbilo by se mi někdy vykopat s A týmem postup do divize. Žádné jiné cíle nemám, jen aby byl přes všechny ostatní starosti fotbal pořád zábavou, nikoliv povinností.
Máte nějaký speciální rituál před zápasem?
Rituálů je hodně, v podstatě každý zápasový den je stejný už od rána. Snad si ani nepamatuji, kdy jsem měl naposledy v zápasový den něco jiného k obědu než rýži. To je asi takový největší rituál.
V anketě jste obdržel velké procento hlasů, jste spokojen?
Vím, že moje vítězství v anketě má na svědomí náš nový pokladník. Řekl bych, že asi potřebuje naplnit kasu.
Máte s vaším týmem šanci zaútočit na přednější pozice tabulky?
A tým určitě potřebujeme dostat výš, jelikož máme záchranářské starosti. B tým má velmi velkou šanci se dostat na nejpřednější pozice.
Na jaké pozici se vám hraje nejlépe?
Nejvíce i vyhovuje krajní záložník nebo hrotový útočník. Řekl bych, že jsem však schopen hrát kdekoliv, jelikož jsem od začátku sezóny vystřídal všechny posty kromě stopera. Toho jsem ale také dříve hrával.
Motivuje vás výhra hráče kola k předvádění ještě lepších výsledků?
V sestavě kola jsem už poněkolikáté, ale nikdy jsem nezvítězil. Tyto ankety jsou skvělým projektem, který úroveň i těch nejnižších soutěží pozvedává výš a motivuje hráče se ukázat.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.