Ilona Hromádková

Kontakty:

Reportáž

FOTO: Špatný začátek zamezil šanci Petřkovic


Ve 21. Kole přivítala Hrabová na svém hřišti Petřkovice. Hráči Hrabové v posledním utkání padli v Hati a do zápasu s Petřkovicemi jakoby nastoupil úplně jiný tým. Už na začátku jsme mohli vidět rychlé tři branky!


Reportáž

FOTO: Penalta, červená karta, Vřesina v závěru zachránila bod


Ve 14. kole v prvním jarním utkání přivítala Vřesina Hrabovou. Hosté byli v tomto utkání jasným favoritem, ale Vřesina nejednou své soupeře zaskočila a byla těžkým soupeřem. První půle toho moc nenabídla a skončila bez branek. V té druhé naopak o góly nebyla potřeba a nakonec to bylo velmi napínavé utkání až do samotného závěru.


Reportáž

FOTO: Třikrát vedli, ale nestačilo to


V posledním kole přivítala Hrabová na svém hřišti nevyzpytatelnou Vřesinu, která dokáže potrápit téměř každého soupeře. V zápase se Vřesina dostala třikrát do vedení, pokaždé se povedlo Hrabové vyrovnat, celkový průběh byl velmi vyrovnaný a oba celky předvedli skvělý výkon, na poslední utkání pohledný fotbal, který bavil!


Reportáž

FOTO:Šance bez úderu, gól v závěru


Domácí Hrabová přivítala v 5. kole na svém hřišti nováčka z Markvartovic, který si zatím úplně špatně nevedl. V minulém utkání Markvartovice vstřelily dokonce 5 branek a do tohoto utkání šly určitě dobře naladěni. 


Reportáž

Marné snažení Svinova


Do utkání 26. kola proti sobě nastoupili celky z s úplně rozdílnou situací. Hrabová se drží těsně za druhým Záblatím a usiluje o druhé místo, kdežto Svinov je aktulně na předposledním místě tabulky a to pouze o bod před posledními Bohuslavicemi.


Reportáž

21. kolo přehledně: Souboj Hrabové proti Darkovicím.


Domací Hrabová nacházející se na třetím místě tabulky přivítala desáté Darkovice. Šlo o velmi soubojový fotbal.


Reportáž

FOTO: Hrabová si doma zaslouženě uhrála 3 body


Fotbalisté Hrabové nastříleli soupeři z Chuchelné 5 gólů a zůstávají neporaženi.