Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Třikrát vedli, ale nestačilo to


10

V posledním kole přivítala Hrabová na svém hřišti nevyzpytatelnou Vřesinu, která dokáže potrápit téměř každého soupeře. V zápase se Vřesina dostala třikrát do vedení, pokaždé se povedlo Hrabové vyrovnat, celkový průběh byl velmi vyrovnaný a oba celky předvedli skvělý výkon, na poslední utkání pohledný fotbal, který bavil!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas pro hosty

Do úvodu utkání vstoupili lépe hosté, kteří byli od začátku aktivní a vytvořili si menší tlak na soupeře z Hrabové. První kdo otevřel skóre byl Boháč, který se prosadil v 9. minutě po rohovém kopu 0:1. Ve 13. minutě se do šance opět dostal Boháč, který hlavičkou prověřil brankáře Choduru, ten si s jeho pokusem poradil. Domácím se povedlo vyrovnat v 28. minutě, kdy se hra trošku vyrovnala a hlavou se prosadil Nováček po centru ze strany 1:1. Pět minut před koncem Jirka Pešek vyslal projektil, který mířil bohužel pro hosty vedle brány. Jen o dvě minuty později už se hostům prosadit povedlo, když se ve vápně nejlépe zorientovat Troják a dál domácím tvrdý úder do šaten. Hosté odcházeli s mírným vedením do šaten rozhodně za lepší nálady.

Hattrick Nováčka

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí z Hrabové, kteří se tlačili za vyrovnáním, což se v 59. minutě podařilo opět zásluhou Nováčka, který se podruhé prosadil hlavou! 2:2. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, až po desíti minutách se povedlo Vřesině se opět dostat do vedení! Z Přímého kopu v 70. minutě vyslal centr Čech, našel přímo hlavu Kociána a ten poslal opět hosty do vedení 2:3. Už to vypadalo, že Vřesina bude sahat na hřišti Hrabové po zisku tří bodů, ale vše rázem v 88. minutě zhatil opět Nováček, který si po zaváru uvnitř šestnáctky našel balón a propálil vše, co stálo před ním, čímž zkompletoval hattrick. Žádné drama už poté nepřišlo a tak si Vřesina z Hrabové odvezla pouhý bod, přestože třikrát vedla.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Hrabová
Hráč Martin Mrva: Výsledkově jsme celý zápas tahali za kratší konec provazu, naštěstí se nám na konci podařilo vyrovnat. Podzimní část sezóny končíme ve středu tabulky, v jarní části se určitě pokusíme posunout výše.

TJ Vřesina
Vedoucí klubu Ondřej Karel Teichmann: V prvním poločase jsme byly aktivním týmem a vytěžili jsme dvě branky a ve druhem poločasu jsme sice hlídali, ale v emotivním závěru neudrželi



Sestavy


TJ SOKOL Hrabová
M. Chodura [-] - L. Paluch [-] (46. K. Lomozník [-] ) , M. Ročňák [-] , M. Slezák [-] , D. Nováček [-] , A. Volf [-] , M. Kulveit [-] (77. A. Havlíček [-] ) , P. Honěk [-] , M. Mrva [-] , R. Pešek [-] , M. Odstrčilík [-]

TJ Vřesina
J. Lampart [-] - M. Pešek [-] , V. Čech [-] , M. Waszut [-] , J. Pešek [-] , P. Boček [-] , F. Rončka [-] , V. Kocian [-] , O. Kocián [-] (57. J. Pagáč [-] ) , M. Boháč [-] (88. Z. Říha [-] ) , M. Troják [-] (70. T. Mrázek [-] )

ŽK: 28. M. Slezák , 55. M. Mrva , 68. R. Pešek , 71. P. Honěk , 83. M. Ročňák , 89. D. Nováček - 43. J. Lampart , 57. M. Troják , 81. P. Boček , 83. J. Pešek , 92. M. Pešek . ČK: 89. T. Mrázek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - KLEČACKÝ Marek, KŘIŽÁK Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 08:08

Tip: výhra domácích