Jakub Hervert

Reportáž

FOTO: Drama v Nučicích musely rozhodnout až penalty!


Za krásného počasí nastupovaly oba týmy k utkání v Nučicích. Zatímco první poločas patřil domácímu mužstvo, v tom druhém se role prohodily a zápas tak dospěl k penaltovému rozuzlení.


Reportáž

FOTO: Rezerva Českého Brodu doma porazila Nučice!


Do Českého Brodu zavítal tým Nučic. Necelé čtyři desítky diváků viděli dlouho remízový zápas, který v 68. minutě rozhodl rychlík Vokáč. Jaký to byl zápas?


Reportáž

Výstavní přímák Beneše pojistil výhru Krakovan! Nučice odjíždí s prázdnou + FOTO


Více než šest desítek fanoušků přilákalo letní počasí do útrob stadionu v Krakovanech. Domácí hráči přivítali výběr Nučic. Dlouhou dobu vyrovnané utkání nakonec rozhodli rychlé góly Krakovan ve druhé půli. Výborný výkon podali především domácí Beneš s Dostálem, první jmenovaný se dokonce postrala i o jeden z nejhezčích gólů sezony z přímého kopu. Jak se zápas vyvíjel?


Reportáž

Čtyřgólový Sodoma rozhodl přestřelku s Nučicemi! + FOTO


Návrat ztraceného střelce – tak by se zatím dalo nazvat působení Ondry Sodoma v jarní části. Velký Osek díky němu stoupá tabulkou a hbitý útočník má po návartu z ČFL na kontě již osm branek. Tentokráte pomohl rozskenout duel s houževnatými Nučicemi. Hostující výběr trenéra Samka sice po prvním dějství držel s domácími krok, ale druhý poločas byl už v režii domácích. Jaký byl zápas, kterému přihlížlo necelých sedm desítek fanoušků?


Reportáž

Nučice na penalty zdolaly Červené Pečky!+FOTO


Do Nučic přijeli za nepříliš příznivého počasí hráči Červených Peček. Zatímco domácím chyběl především distancovaný Dominik Kočí, hostující tým trenéra Lukáše Křeliny prošel v zimní přestávce další obměnou kádru s vidinou záchrany soutěže. Utkání nepřineslo příliš gólových šancí a tak se po devadesáti minutách šlo do penalt, které skončily lépe pro Nučice.