Martin Vlasák

Reportáž

FOTO: Zbuzany i díky dvěma penaltám porazily Teplice

03.09.2019 21:39 ČFL B 14

Teplické béčko ani ve čtvrtém utkání nebodovalo. Na hřišti Zbuzan sice vedlo, ale poté si hosté dali vlastní branku a inkasovali dva góly z penalt. 


Reportáž

Kladenští dlouho drželi krok, nakonec ale tři body slaví Zbuzany

12.05.2019 22:12 Divize B 10

Kladno si kvůli tragické smrti Filipa Suchého utkání 24. kola proti Rakovníku přeložilo. Do bojů tak hráči naskočili po dvou týdnech na půdě Zbuzan.


Reportáž

Libiš statečně bojovala na půdě Zbuzan, nakonec ale proti zkušenému týmu padla

29.04.2019 02:30 Divize B 9

Zajímavé utkání se odehrálo ve Zbuzanech. Hostující trenér Luboš Urban měl o motivaci postaráno. V minulosti seděl na lavičce Zbuzan. Tento fakt jen zvyšoval atraktivitu zápasu, ve kterém nakonec padly 4 branky.


Reportáž

Jednoznačná záležitost v podání Zbuzan

14.04.2019 22:50 Divize B 9

Zbuzany potvrdily pověst celku, kterému se na domácím hřišti daří. Neratovice naopak prožívají poměrně nevydařené období a na soupeře usilujícího o mety nejvyšší vůbec nestačily.


Reportáž

Zlepšený výkon ve druhém poločase přinesl Zbuzanům tři body

01.04.2019 00:44 Divize B 9

První poločas byl plně v režii Chomutova, gól však žádný nepadl. Ve druhé půli přišlo zlepšení domácích a Zbuzany si nakonec zápas utéct nenechaly.


Reportáž

Motorlet si veze cenný bod ze Zbuzan

17.03.2019 21:48 Divize B 8

Zbuzany navázaly na na tříbodový zisk z minulého kola ziskem dvou bodů z domácího prostředí. O plný bodový zisk je připravil méně povedený první poločas, ve kterém šli do vedení hráči Motorletu, a jejich špatná produktivita ve druhé půli.


Reportáž

Ve Lhotě to pořádně vřelo. Za krvavé zranění pořadatele a plivnutí na rozhodčího padaly tresty


Incident z utkání zastiníl i branky exligistů Ličky a Kincla. Disciplinárka rozdělila pokuty za více než patnáct tisíc a Josef Hunáček si nezahraje pět utkání. 


Reportáž

Fotoreport: Zbuzany si smsly na Poříčanech


Dodatečně přinášíme malé ohlédnutí za čtvrtým kolem, kde si domácí Zbuzany otevřely doslova střelnici v utkání proti Poříčanům. Prohlédněte si zajímavé momentky, jejichž autorem je Martin Vlasák.