Jaroslav Látal

Reportáž

Obrazem: Lobkovice nestačily na Vysokou


Zásluhou Ďurindy sice domácí vedli, jenže Vysoká odpověděla třemi góly do Bricínovy sítě. Po třech kolech tak mají hosté na kontě krásných osm bodů.


Reportáž

FOTO: Vysoká ve druhé půli rozstřílela soupeře


Po vyrovnané první půli se na Vysoké hra pořádně rozhýbala. Postarali se o to především domácí fotbalisti, kteří svůj náskok dokázali v poslední desetiminutovce zásluhou Prejsy rozšířit až na 7:3.


Reportáž

FOTO: Labský Kostelec zcela vyloupil Vysokou


Tak tohle zřejmě nikdo nečekal! Fotbalisté Labského Kostelce opět navázali na své výkony a nejenže nasázeli Vysoké 4 branky, ale zároveň dokázali eliminovat obávanou útočnou sílu domácích.


Reportáž

FOTO: Vysoká pokračuje v dobrých výkonech - Lobkovice odjíždí s prázdnou


Až po změně stran bylo rozhodnuto o osudu utkání na Vysoké. Za hosty totiž v závěru prvního poločasu dokázal vyrovnat na 1:1 Horký, druhou půli ale zvládla lépe Vysoká a připisuje si další výhru.


Reportáž

FOTO: Mšeno během posledních 15 minut vymazalo čtyřbrankovou ztrátu


Málo vídané utkání se odehrálo na Vysoké. Domácí v poločase vedli už o čtyři branky a zdálo se být rozhodnuto. V poslední čtvrthodině ale hosté předvedli nebývalé vzepětí a nakonec vezou domů dva body!


Reportáž

Řepín z Vysoké veze první výhru


Velmi důležité vítězství si připsali fotbalisté Řepína. Ti dokázali po prvním bodovém zisku z minulého kola zabrat naplno a díky výbornému prvnímu poločasu si odváží z Vysoké všechny body.


Reportáž

Vysoká v derby vyhrála na Pšovce


Povedený víkend pšoveckých mužstev nepotvrdili hráči B-týmu. Ti totiž v třaskavém derby nedokázali vstřelit houževnaté Vysoké ani jednu branku a před svým soupeřem se museli sklonit.


Reportáž

Horní Beřkovice jdou po výhře do čela tabulky!


Velmi nečekaného lídra má po 6 odehraných kolech tabulka OP Mělník. Je jím nováček soutěže z Horních Beřkovic, který potvrdil skvělou formu také na hřišti Vysoké. Domácí na soupeře nestačili a nevstřelili ani branku.


Reportáž

FOTO: Na Vysoké se diváci rozhodně nenudili


Atraktivní zápas okořeněný šesti brankami byl k vidění na Vysoké. Aby taky ne - utkaly se totiž dva celky, které se v úvodu sezóny mohou pyšnit velmi dobrou formou. Hosté i přes téměř celý poločas trvající oslabení dokázali vybojovat dva body.


Reportáž

Vysoká ztratila své první body v Lobkovicích


Druhou výhru po penaltovém rozstřelu v řadě si připisují Lobkovice. Hosté sice dokázali odpovědět na trefu Nezbedy z úvodu, obrat se jim ale dokonat nepodařilo. Kaňkou na utkání je zranění domácího útočníka Blahuta.


Reportáž

FOTO: Vysoká rozhodla gólem v poslední minutě


Fotbalisté Vysoké ve druhém poločase zabojovali a díky gólu střídajícího Pražáka z poslední minuty si vezou z velmi těžkého zápasu všechny body. Domácí Podivínský byl navíc v závěru utkání vyloučen.


Reportáž

Vysoká nasázela v první půli pět branek


Nečekaný průběh první půle přinesl zápas Vysoké v Hoříně. Očekávané derby totiž nabralo jednoznačný průběh a po půlhodině hry už prakticky nebylo o co hrát.