4:5p.
(4:0)
76. O. Kolumpek
78. R. Martinec (vl.)
81. B. Ghanmi (vl.)
86. V. Valenta (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.11.2016 13:30

15.kolo, Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Mšeno během posledních 15 minut vymazalo čtyřbrankovou ztrátu


Branky


19. R. Finkous , 31. M. Kettner , 40. R. Finkous , 42. M. Pražák - 76. O. Kolumpek , 78. R. Martinec (vl.) , 81. B. Ghanmi (vl.) , 86. V. Valenta (p.)
0

Málo vídané utkání se odehrálo na Vysoké. Domácí v poločase vedli už o čtyři branky a zdálo se být rozhodnuto. V poslední čtvrthodině ale hosté předvedli nebývalé vzepětí a nakonec vezou domů dva body!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si snadno vytváří čtyřgólový náskok

Výborný vstup do zápasu předvedli fotbalisté Mšena. Herní převahu z úvodu ale nedokázali brankově vyjádřit a zejména Guttenberg ml. mohl mít hlavu v dlaních velmi často. Domácí tým se tak mohl oklepat a udeřil z první větší příležitosti - při rohovém kopu z 19. minuty zůstal na zadní tyči zcela osamocen Finkous, a ten se v podobných situacích nemýlí. 1:0. A stejný obraz hry pokračoval i nadále - Mšeno tvořilo a Vysoká dávala góly. V 31. minutě se do míče z dálky nádherně opřel Kettner a i s pomocí větru míč zaplachtil za záda Hnízdila. 2:0. Hosté i po druhé brance pokračovali ve své hře a - světe div se - potřetí inkasovali. Ve 40. minutě se opakovala situace jako před první brankou. Po rohovém kopu zůstal na zadní tyči osamocen René Finkous a zakončil přesně. Hosté sice byli přesvědčeni, že se míč do branky dostal za pomoci ruky domácího hráče, rozhodnutí rozhodčího o uznání gólu ale nezměnili. 3:0. A aby toho nebylo málo, o dvě minuty později hosté propadli na středové čáře a domácí z brejku zásluhou Pražáka zvýšili na 4:0.

 

 

 

Neuvěřitelné zmrtvýchvstání Mšena

Zdálo se být zcela rozhodnuto, opak ale byl pravdou. V kabině Mšena totiž proběhla bouřka a na hřiště se dostal také třetí útočník Hakl. Kýžený efekt to ale od prvních minut druhé půle nemělo a spíše se zdálo, že hráči Vysoké ještě více získávají půdu pod nohama. Mohli přidat také další branky, ale brankář Hnízdil v brance Mšena se překonával a nepustil za svá záda ani jeden ze tří samostatných úniků na jeho branku. I tak to ale vypadalo, že Vysoká dotáhne zápas k poklidné výhře... tedy až do 76. minuty. Domácí se v těchto chvílích soustředili už výhradně na obranu svého komfortního náskoku, ten se ale ztenčil po trefě O. Kolumpka. Následoval málo vídaný kolaps, když si během tří minut vstřelili vlastní góly Martinec a Ghanmi a rázem to bylo o jediný gól. Následovala událost, kterou na našich trávnících nechceme vidět - domácí fanoušci napadli hráče hostů, pořadatelům se však nepodařilo (nebo nechtělo?) zasáhnout, a tak se jejich potrestání zřejmě nedočkáme. O pár minut později ale bylo vyrovnáno, a to po pokutovém kopu, který proměnil Valenta. Po osmiminutovém nastavení se šlo do penalt, ve kterých frustrovaní hráči Vysoké ani jednou neuspěli, a tak ze zápasu získali i přes čtyřbrankový náskok pouze bod.

 

 



Ohlasy k zápasu



SK Mšeno
Jiří Guttenberg - trenér: Toto utkání bylo plné paradoxů. Hosté měli v první půli 2 šance a dali 4 branky, ve druhé měli 4 šance a nedali žádný gól. My jsme byli v první půli jasně lepší a prohráli jsme ji 4:0. Ve druhé půli už jsme zdaleka tolik šancí neměli, přesto jsme dokázali vyrovnat. Na hřišti se odehrával úplně normální fotbalový zápas bez jakýchkoli zákeřností, přesto byli naši dva hráči napadeni domácími diváky přímo na hřišti. Vzhledem k průběhu utkání bych měl být rád za 2 body. Možná to bude znít neskromně, ale já jsem zklamaný, protože jsme podle mne bod ztratili. Cením si ale toho, že to kluci nezabalili a o body se rvali až do konce, což se nám vyplatilo.



Sestavy


FK Vysoká
S. Hamáček [-] - R. Finkous [-] , M. Kettner [-] , P. Malák [-] , B. Ghanmi [-] , T. Prejsa [-] , D. Řízek [-] , V. Pešan [-] , M. Pražák [-] , J. Čermák [-] , R. Martinec [-]

SK Mšeno
D. Hnízdil [-] - O. Šledr [-] , P. Brož [-] (46. F. Hakl [-] ) , R. Kolumpek [-] , J. Guttenberg ml. [-] , V. Valenta [-] , O. Kolumpek [-] , D. Kolumpek [-] , M. Stejskal [-] , M. Zeman [-] , M. Wasyliw [-]

ŽK: 24. V. Pešan , 44. B. Ghanmi - 21. P. Brož , 49. M. Zeman , 56. O. Šledr , 88. R. Kolumpek .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: BLAHOUT Jiří - DRIML Petr, KORTANOVÁ Marie.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.