David Štverák

Reportáž

FOTO: Tuchoměřice podruhé v řadě zaváhaly, cennou remízu pro Kladno režíroval Truhlář


Fotbalisté Tuchoměřic našli v minulém kole po několikazápasové sérii bez prohry svého přemožitele, kterým se stal Rakovník. Vrátit se zpět na vítěznou vlnu chtěli tuchoměřičtí proti kladenské rezervě, ani tentokrát ale nebodovali naplno. O cennou plichtu pro kladenské mladíky se skvělým výkonem postaral především Marek Truhlář, který na jednu branku přihrál a dvě sám dal.


Reportáž

FOTO: Kamýk přidal proti Jesenici vítěznou pojistku až v závěru


Domácí Sokol z Kamýku nad Vltavou přivítal hostující Sokol z Jesenice na svém hřišti a nic jiného než vítězství nechtěl brát. V případě výhry by se dotáhli domácí na svého soka v tabulce. První polovina patřila domácím, ale ve druhé polovině přišla kontaktní branka a bylo zaděláno na drama. Hosté ale na kýžené vyrovnání nedosáhli, v závěru inkasovali a bylo po nadějích. Galerie od Davida Štveráka.


Reportáž

FOTO, VIDEO: Jakub Nečas opět rozhodl o třech bodech

03.08.2023 15:16 2. Liga 7

Smolný zápas odehrála v Příbrami Opava, která nehrála vůbec špatně, ale jediná branka z kopačky Jakuba Nečase nakonec rozhodla o vítězství domácích. Ten tak rozhodl již o druhém vítězství v řadě ve prospěch Příbrami. Minulém kole jeho branka znamenala tři body ze Žižkova.


Reportáž

FOTO: Kamýk díky Kujalově brance udolal Krásnou Horu


Souboj týmů ze středu tabulky nabídl jedinou branku, která rozhodla o vítězství domácího celku. Galerie od Davida Štveráka.


Reportáž

FOTO: Hráči Kamýku přestříleli ty ze Sokola Jesenice


Každý chvilku tahá pilku, jak se občas říká... A v tomto zápase to přesně tak bylo. Góly se přelévaly z jedné strany na druhou, ale více jich po závěrečném hvizdu svítilo na kontě domácího Kamýku. Podívejte se na zajímavé fotografie z utkání, které zaslal David Štverák.


Reportáž

FOTO: Přestřelku mezi Kamýkem a Obory zvládli o gól lépe hosté


Obory v cestě za záchranou využily zaváhání Prostřední Lhoty a vítězstvím nad svým prvním jarním soupeřem se na ní bodově dotáhly. 


Reportáž

Velké překvapení. Příbram porazila na těžkém terénu Liberec a odlepila se z posledního místa

10.06.2020 20:16 1. Liga 4

Léčba novým trenérem nese ovoce. Pavel Horváth mohl spolu se svou družinou slavit důležité vítězství nad favorizovaným Libercem. Na utkání fotil David Štverák!


Reportáž

FOTO: Mariánské Lázně si odvezly dva body ze Sedlčan

04.11.2019 14:52 Divize A 25

Sedlčany - Domácí vstupovali do utkání v lepším tabulkovém postavení o tři body před svým soupeřem z Mariánských Lázní. Zápas to byl ale vyrovnaný, každý tým vstřelil dva góly a o vítězi rozhodoval penaltový rozstřel, který zvládli lépe hosté.


Reportáž

FOTO: Sedlčany se výhrou nad Chebem dostaly do top trojky

02.09.2019 18:38 Divize A 34

Nováček z Chebu zajížděl do Sedlčan, kde se střetl s celkem, jenž má divizní zkušenosti. Dlouho to vypadalo, že první poločas branku nenabídne, ale do kabiny udeřil Kvěch. Hvězda pár minut po začátku druhé půle srovnala, ale domácí fotbalisté znovu otočili skóre na svou stranu a vedení si pohlídali.


Reportáž

FOTO: Doubravka udělila Tatranu lekci z produktivity

06.05.2019 20:52 Divize A 23

Jako na každý zápas se na stadionu Sedlčan sešlo velké množství diváků, nyní to bylo přes čtyři stovky fanoušků! Ti hnali své oblíbence za výhrou, ale domácí své šance doslova zahazovali, a tak byli zákonitě potrestáni a to hned čtyřikrát.


Reportáž

Divočina na hřišti Přeštic nakonec přinesla body navíc Tatranu

27.05.2018 10:18 Divize A 27

Fotbalisté Tatranu Sedlčany se představili ve 27. kole Divize A na hřišti Přeštic, kde během úvodních 45 minut padlo hned šest branek a oba týmy odcházely do kabin po divoké úvodní části utkání za nerozhodného stavu, který vydržel až do konce. Nakonec musely rozhodnout pokutové kopy, ve kterých byly úspěšnější Sedlčany a na cestu domů si odvezly dva body.


Reportáž

FOTO: Tatran v nádherném zápase podlehl Jankovu, šestigólové drama rozhodly penalty

09.04.2018 11:05 Divize A 36

Fotbalisté Tatranu Sedlčany přivítali na svém hřišti ve 20. kole Divize A hosty z Jankova a v sestavě domácího celku chyběli hráči základního kádru Capouch, Soldát, Senft, nemocný Haas a karetně potrestaný Vystyd. Mimo hru byli také zranění Podlipský a Václav Lípa, což se na utkání podepsalo. Na druhou stranu však mladí hráči dostali šanci se ukázat a získat cenné zkušenosti, přece jen si musí zvyknout na to, že po přechodu do prvního týmu bude fotbal tvrdí, rychlejší a budou mít méně času na rozhodnutí. Jankov vyhrál na penalty.


Reportáž

FOTO: Hráči Tatranu vezou zaslouženě tři body z Českého Krumlova

01.04.2018 05:35 Divize A 0

Fotbalisté Tatranu byli od počátečního hvizdu rozhodčího v prvním poločase lepším mužstvem a výsledek o poločase neodpovídal dění na hřišti. O poločase mělo být na ukazateli skóre 0:4, jenže Sedlčany opět neproměňovaly vyloužené šance a dávaly domácím příležitost vrátit se zpět do zápasu. Nakonec však zvítězily těsně 2:1 a odvezly si domů všechny tři body.


Reportáž

FOTO: Nový Knín vybojoval bod ze ztraceného zápasu


Ještě v 76. minutě prohrávali domácí o dvě branky, pak ale zaúřadoval Richard Vlasák a zařídil penaltový rozstřel. V něm uspěli hosté z Mníšku pod Brdy.