Jan Vild

Reportáž

Volduchy berou bonusový bod


Na zápase fotil a report zaslal Jan Vild. Děkujeme!


Reportáž

Radnice doma vyhrály


Report zaslal a na zápase fotil Jan Vild. Děkujeme!


Reportáž

-


V posledním rušném duelu v Mýtě přišli Hřebenáři díky vyloučením o dva hráče. Nedorost i Škarda však mohli po rozhodnutí disciplinární komise nastoupit, a tak se proti rezervě Vejprnic sešla takřka ideální sestava.


Reportáž

Konec špatný, všechno špatné. Tlučná doma vyfasovala bůra od Hřebenářů a je beznadějně poslední


K závěrečnému utkání podzimní části soutěže odcestovali Hřebenáři do Tlučné. Tam se jim v posledních letech příliš nedařilo, když pokaždé cestovali domů se skloněnými hlavami. Na druhou stranu Tlučná se od začátku sezóny potýká s velkými problémy, v tabulce je beznadějně poslední, a tak Volduchy musely přijmout roli favorita.

 


Reportáž

Duel tabulkových sousedů rozhodly penalty. Třemošná i přes negativní skóre drží pátou pozici


Do Třemošné se pro body příliš nejezdí. Na vlastní kůži to pocítil nedávno třeba silný Touškov. Přesto Volduchy odjížděly do Třemošné odhodlané se o vítězství porvat. Nicméně i v tomto duelu se museli Hřebenáři obejít bez klíčových útočníků J. Černého a Žáka. Zato v zádech měli podporu skvělých fanoušků a do sestavy už také nakoukl během duelu Seget, jenž několik týdnů léčil zranění.

 


Reportáž

Bouzek s Noskem se zasloužili o porážku týmu Volduch


Volduchy čekal v prvním kole výjezd do Města Touškov. Seveřané nepřistoupili na prosbu Volduch o výměnu pořadatelství, a tak se pouťová sobota ve Volduchách musela po dlouhých letech obejít bez dospělého fotbalu. Nicméně společně s hráči dorazila do Touškova početná skupina voldušských fanoušků, část jich dorazila dokonce až z Prahy!


Reportáž

Bodová jízda Volduch našla svůj konec - hosté narazili v Rakové


 V 18. kole se v Rakové střetly týmy, kterým se na jaře zatím velmi daří. Domácí se po šňůře vítězství prokousali na dohled medailovým pozicím, Volduchy pro změnu jako nováček držely před tímto soubojem senzační druhé místo!


Reportáž

Neuvěřitelný obrat Hřebenářů z Volduch. Po půli prohrávali 0:3, nakonec slavili tři body!


 Hodně těžký los mají v úvodu jara fotbalisté Volduch. Po dramatických duelech s Kaznějovem a Touškovem zavítali Hřebenáři do Třemošné, kde se dolují body velmi těžko. A kdo si myslel, že „nerváky“ z úvodních dvou kol již nemůže nic překonat, tak souboj s Tatranem je možná strčil do kapsy. Třemošná v minulém kole ztratila všechny body v zápase s Malesicemi, a tak chtěla určitě tuto ztrátu odčinit.

 


Článek

Volduchy prohnaly v poháru Slavoj Mýto

11.02.2018 23:49 0
Ve Zruči se na umělém povrchu utkaly v rámci 1. kola Poháru PKFS Volduchy se Slavojem Mýto. Proti favorizovanému účastníkovi krajského přeboru se nedaly a dostaly Mýto až do penalt.
Reportáž

Volduchy proti Petřínu vydřely sedmou výhru v řadě


Volduchy si přály korunovat povedený podzim nějakým bodovým ziskem i s rezervou Petřína, nicméně žádnou procházku růžovým sadem rozhodně nemohly očekávat.p


Reportáž

Zápas týmů, které nemají bodů na rozdávání, příliš nenadchl


Utkání bylo plné nepřesností a odehrávalo se povětšinou okolo středového kruhu.