Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2018 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelný obrat Hřebenářů z Volduch. Po půli prohrávali 0:3, nakonec slavili tři body!


Branky


11

 Hodně těžký los mají v úvodu jara fotbalisté Volduch. Po dramatických duelech s Kaznějovem a Touškovem zavítali Hřebenáři do Třemošné, kde se dolují body velmi těžko. A kdo si myslel, že „nerváky“ z úvodních dvou kol již nemůže nic překonat, tak souboj s Tatranem je možná strčil do kapsy. Třemošná v minulém kole ztratila všechny body v zápase s Malesicemi, a tak chtěla určitě tuto ztrátu odčinit.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si vybudovali náskok

 Úvod byl z obou stran opatrný, spíše plný nepřesností, takže do finální fáze se ani jeden tým pomalu nedostal. Výjimkou byla jedna hlavička domácích, která však branku Fouse neohrozila, za Volduchy se prezentoval pěknou ranou z otočky Jan Černý. Ani domácí gólman Motyčka se však příliš namáhat nemusel. Ve 26. minutě odšpuntovaly Volduchy svůj zmar. Do vápna Hřebenářů vlétl z levé strany hráč Tatranu, byl podražen Nedorostem a sudí Fillinger okamžitě ukázal na značku pokutového kopu. K penaltě se postavil Rusňák a poslal Tatran do vedení – 1:0! Voldušští začali zmatkovat, nedrželi si svoje pozice, kazili jednoduché přihrávky a nebyli vůbec aktivní. Toho využila Třemošná k druhému úderu.

 

Ve 31. minutě hráči Tatranu vybojovali snadno míč ve středu pole, dlouhým pasem za obranu vyslali své útočníky do úniku, na jehož konci úspěšně zakončil třemošenský J. Dobrý – 2:0! Hned o dvě minuty později to mohlo být rovnou o tři branky, pěkný technický obstřel domácího fotbalisty se ale mezi tři tyče jen těsně nevešel. Aby toho nebylo málo, ve 42. minutě ještě zachyboval voldušský brankář Fous, který jen srazil balón k Rusňákovi. Ten měl před sebou branku dokořán a zasadil Volduchám před odchodem do kabin třetí ránu – 3:0!  

 

Nedorost dokonal neskutečný obrat

  O přestávce bylo ve voldušské kabině poměrně hlučno. Na hřiště do druhé půle vyslali trenéři L. Straku a k nástupu na trávník se měl začít připravovat i zkušený T. Kratochvíl. Volduchy nastoupily do druhé půle aktivněji a ve 49. minutě mohl snížit J. Bron. Jeho úvodní střelecký pokus ale ještě stihl zneškodnit gólman Motyčka. O dvě minuty později už byl ale brankář Tatranu krátký. J. Bron se prodral do vápna domácích a tvrdou ranou z úhlu korigoval na 3:1!

 

Bron se vytáhl pro druhý poločas do útoku a dělal domácím zadákům problémy. V 54. minutě se zjevil zcela sám před Motyčkou, ale jeho lob bránu o decimetry minul. V 60. minutě se dostal do šance také Tatran, ale špatné rozehrávky voldušského brankáře nevyužil. V 61. minutě se na hřiště postavil již dříve zmíněný Kratochvíl, jenž vystřídal Zlatohlávka. A v 69. minutě to byl právě Kratochvíl, jenž dal Volduchám naději. Naběhl si na dlouhý výkop brankáře Fouse a hlavičkou z hranice vápna chytře přehodil vyběhnutého gólmana domácích – 3:2! Hřebenáři zavětřili šanci a utáhli šrouby.

 

V 72. minutě se v obrovské příležitosti zjevil Bron, zblízka ale trefil jen brankáře. V 76. minutě kopaly Volduchy trestný kop, brankář Motyčka však centr z levé strany na poslední chvíli lapil. V 78. minutě přišla další standardní situace voldušského týmu. Do vápna se nacpal na centrovaný balón i obránce Hoblík, aby jej zblízka dorazil do sítě – 3:3! Bylo vyrovnáno, nahecované Volduchy byly dále při chuti a domácí Tatran cítil, že mu duel proklouzává mezi prsty. Na hostech bylo vidět, že chtějí zápas definitivně obrátit a tlačili se dál do útoku.

 

Třemošná dalších cca. deset minut odolávala, až přišla 89. minuta a rohový kop Volduch. Do velkého čtverce Třemošné se nahrnuli i obránci hostů a doslova se těšili na centr od rohového praporku. Ten přišel přesně na místo, kam si Hřebenáři přáli a ve velmi nepřehledné situaci míč dotlačili za brankovou čáru! Gól byl sice připsán T. Kratochvílovi, ale hráči potvrdili, že balón přešel za čáru už při první dorážce Jakuba Nedorosta – 3:4! Velmi dobrý rozhodčí Fillinger nastavil ještě čtyři minuty nad rámec normální hrací doby. Třemošné se ale vyrovnat nepodařilo, ač k tomu neměla v posledních vteřinách  po zmatcích ve vápně Volduch daleko.

 

 Volduchy opět prokázaly neuvěřitelnou bojovnost a dokázaly otočit v podstatě ztracený zápas. V příštím kole přivítají na domácí půdě v okresním derby Sokol Radnice. To Tatran si pokusí napravit reputaci v Tlučné.

 

AUTOR: Jan Vild



Sestavy


TJ Tatran Třemošná
T. Motyčka [-] - J. Dobrý [-] (32. V. Eisenhammer [-] ) , L. Vít [-] , T. Rusňák [-] , L. Radič [-] , T. Eisenhammer [-] , V. Čechura [-] , J. Jirmann [-] , P. Dobrý [-] , J. Vurm [-] (46. R. Hilgart [-] ) , M. Sudík [-]

TJ Volduchy
J. Fous [-] - J. Černý [-] (46. L. Straka [-] ) , M. Zlatohlávek [-] (61. T. Kratochvíl [-] ) , F. Škarda [-] , J. Straka [-] , J. Bron [-] , R. Pernica [-] (90. V. Černý [-] ) , F. Melka [-] , R. Hoblík [-] , J. Přibík [-] , J. Nedorost [-]

ŽK: 75. L. Randa , 77. P. Dobrý , 86. J. Jirmann - 72. J. Přibík , 91. L. Straka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FILLINGER Miloš - DOKSANSKÝ Tomáš, KLIK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza