HISENSE Hráčem 20. kola, Okresní přebor Žďár nad Sázavou, se stává...

Datum kola: 30.04.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Karmazín

66%

Hráčem kola ve 20. kole OP Žďár nad Sázavou se stává Tomáš Karmazín, který se 66% toto kolo suverénně vyhrál. Petr Sýkora na druhém místě získal pouze 9% hlasů. A jak se vůbec Tomáš Karmazín objevil v sestavě kola? Tento víkend hrála doma Osová Bítyška duel s Bobrovou. Domácí zápas vyhráli 1:0, hosté si duel kvůli 2 červeným kartám pořádně zkomplikovali. Náš vítěz v tomto zápase sice nedal branku, ale podal parádní výkon a byl vyhlášen hráčem utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Petr Sýkora 9%
3. Miroslav Vojta 6%


0

Vítězem 20. kola v anketě hráč kola se stává Tomáš Karmazín z Osové Bítyšky, získal 65,63% ze všech hlasů. Druhé místo obsadil hráč Rožné Petr Sýkora, ten získal 9,38% hlasů. A na třetí příčce se nachází Jan Čermák z Dolní Rožínky, pro něj hlasovalo 6,25% hlasujících. Dále Miroslav Vojta, který obléká dres Doubravníku, tak získal také 6,25% hlasů. Níže se nachází tito hráči, kteří získali shodně 3,13%. Jde o tyto hráče: Jan Mrňous, brankář b-týmu Bystřice, Jaroslav Havlík hrající za Novu Ves B, David Lahodný z Jiskry Vír a posledním hráčem je Rostislav Večeřa z Radostínu nad Oslavou.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.