HISENSE Hráčem 19. kola, Okresní přebor Žďár nad Sázavou, se stává...

Datum kola: 23.04.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Pavel Kunc

67%

Vítězem hráče kola v 19. kole se stává Pavel Kunc z týmu SK Rožná. Tento hráč získal 67% hlasů, čímž tedy suverénně ovládl toto hlasování. Pro srovnání, Roman Sluka na 2. místě ztrácí na vítěze přes 40%. Ale jak se vlastně Pavel Kunc dostal do sestavy kola? Rožná v 19. kole doma přivítala Polničku. Tu doma s přehledem porazila poměrem 5:1. Pavel Kunc v tomto zápase dával 4. gól domácích a tedy se  podílel na tomto vítězství a také byl vybrán jako hráč utkání. Já moc gratuluji vítězi a přeji všem hodně štěstí do dalších bojů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Roman Sluka 21%
3. Petr Bureš 7%


0

Hlasování v anketě hráč kola pro 19. kolo vyhrává hráč týmu SK Rožná Pavel Kunc se 67,21%. Ten tentokrát toto hlasování ovládl suverénně, protože 2. Pavel Sluka z Dolní Rožínky získal pouze 21,31%. Stupně vítězů uzavírá hráč z Rozsoch Petr Bureš, kterému dalo hlas 7% hlasujících. Dále ještě 3,28% ze všech hlasů dostal brankář Jiskry Vír Jakub Preisler. A nakonec 1,64% hlasů dostává záložník TJ Moravec Filip Kudiovský.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.