HISENSE Hráčem 17. kola, Okresní přebor Žďár nad Sázavou, se stává...

Datum kola: 09.04.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Radim Chudoba

35%

Vítězem 17. kola v anketě hráč kola se stává Radim Chudoba z týmu SK Bystřice nad Pernštejnem. Tento záložník vyhrál hlasování před svým spoluhráčem Adamem Feiferem, Radim Chudoba vyhrál přibližně o 6%, kdy získal 35,29% ze všech hlasů. Pro Adama Feifera hlasovalo 29,41% ze všech hlasujících. Ale jak se vůbec objevil v sestavě kola? O víkednu proti Jiskře Vír sice neskóroval, ale předvedl svkělý výkon, byl vyhlášen hráčem utkání a byl vybrán samotným informátorem rezervy Bystřice.

Já moc vítězi gratuluji a přeji Radimu Chudobovi a všem dalším hráčům hodně štěstí v dalších zápasech!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Adam Feifer 29%
3. Jan Čermák 24%


0

Dnes ve 12:00 jsme se dozvěděli vítěze 17. kola v anketě hráč kola. V tomto kole vítězí hráč z týmu SK Bystřice nad Pernštejnem B Radim Chudoba. Ten získal 35,29% ze všech hlasů. Druhé místo opět obsadil jeho kolega, Adam Feifer, ten získal 29,41% hlasů. Třetí místo získává Jan Čermák z Dolní Rožínky, který dal v zápase proti Radostínu nad Oslavou 4 branky. Jemu dalo hlas 23,5% hlasujících. Toto jsou hráči na prvním třech místech, dále ještě dostal 5,88% ze všech hlasů Pavel Císař z týmu Radostín nad Oslavou, stejné % hlasů dostal ještě Michael Škvařil, který obléká dres Doubravníku.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.