Hráčem 10. kola, 1.A třída , se stává...

Datum kola: 11.10.2015

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Bureš

42%

Již podruhé v řadě se naším Hráčem kola stal hráč Košutky. Jan Bureš v zápase se Kdyní (REPORTÁŽ ZDE) srovnal v sedmasedmdesáté minutě skóre na 1:1 a svým výkonem si vysloužil plných dvaačtyřicet procent hlasů, čímž nechal své dva konkurenty v boji o "zlato" daleko za sebou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Klement 18%
3. Rudolf Květoň 14%


0

Martin Klement – křimický hráč, který předvedl na place v rámci desátého kola skvělý výkon, v zápase s Nepomukem (REPORTÁŽ ZDE) otevřel v devětadvacáté minutě skóre a v osmapadesáté minutě navýšil vedení domácího celku. Na druhém místě se v naší anketě umístil díky přídělu osmnácti procent hlasů.

 

Rudolf Květoň – hráč Horažďovic, který v zápase s Rakovou (REPORTÁŽ ZDE) nejen v desáté minutě otevřel skóre, ale hned o tři minuty později vedení hostí podtrhl a naladil tak Horažďovice na vítěznou bodovou vlnu. Třetí příčku obsadil díky čtrnácti procentům hlasů, které jste mu nadělili.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.