HISENSE Hráčem Podzimu, Okresní přebor Žďár nad Sázavou, se stává...

Datum kola: 15.11.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Lukáš Muller

47%

Vítězem se stává záložník Bobrové Lukáš Muller. Dohromady od všech hlasujících získal 47,02%, takže podzimní sestavu ovládl celkem jednoznačně. Jak se vůbec tento hráč ocitl v sestavě podzimu? Bobrová je momentálně na druhém místě tabulky. Měla skvělý vstup do sezóny, vyhrála všechny zápasy a i velmi důležité šlágry s ohledem na postup. Body poprvé ztratili až 8.10., ale o to větší překvapení je, že prohráli s rezervou Měřína, poté se jejich série proher táhla dále, návrat na vítěznou vlnu přišel až v utkání s Polničkou, s ní si hravě pohráli 6:1 a podzim zakončili výhrou v 9:1 proti Radostínu. A záložník Lukáš Muller byl velmi důležitým hráčem pro Bobrovou. Dal 5 branek, což na záložníka není špatné, ale jeho celková kvalita byla pro Bobrovou velkým přínosem. Několikrát se také dostal do sestavy kola a také se stal vítězem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miloš Prášil 20%
3. Zdeněk Sklenář 10%


0

Hráčem podzimu 2023 se stává záložník Bobrové s 47,02%. Na druhém místě skončil s větším odstupem nejlepší střelec soutěže Miloš Prášil, který získal 19,8%. Třetí místo také putuje do rezervy Bystřice, protože stupně vítězů uzavírá obránce Zdeněk Sklenář, který posbíral 9,98% hlasů. Čtvrté místo obsadil kapitán c-týmu Velkého Meziříčí Eduard Smejkal, který má 9,27%. První pětku uzavírá Tomáš Sýkora z Rožné, který má 2,98% hlasů. Zbytek hráčů má už pod 2%. Gratulace vítězovi, ale také čest ostatním hráčům.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.