EXPERT TIP - 18.kolo Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 23.4.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Polák

Tomáš Polák, fotbalový středopolař je odchovancem Křižanova. Od svých 6 let prošel přípravku, ml. st. žáky kde byl kapitánem.Poté odešel do dorosteneckých kategorií hrát za Spartak Velká Bíteš, kde strávil 6 sezón. Po 2 leté odmlce od fotbalu vinou zranění  jeho kroky směřovali do týmu TJ Strážek, kde působí do dnes a pravidelně nastupuje.  Díky svému přehledu a technice nastupuje ve středu zálohy a jak říká : Ve Strážku je super kolektiv a citím se tu velmi dobře. Je to velký sportovec , ve volném čase si rád zahraje i florbal, hokej, tenis a spoustu dalších týmových her. Má rád poznávaní zemí, zejména Rakouska, ale také moře a posezení s přáteli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 4 - 21 - 75 %
Komentář experta:

Očekávám velmi vyrovnaný zápas z obou stran. Rezerva Radostína je na domácím hřišti velmi silná což potvrzují výsledky. Ujčov ale na jaře válí a nekompromisně sbírá body. Bude záležet jak moc bude posilněná sestava domácích v podobě hráčů z A-týmu. Přesto tipuju remízu.

Tip experta: 2 46 - 36 - 18 %
Komentář experta:

Záchranářský souboj tzv. o 6 bodů, podle mě moc krásy nenabídne, ale to se dá čekat od týmů kteří bojují za každý bod do tabulky. Svratka z mé zkušenosti hraje lepší fotbal než jeho soupeř a ke konci podzimní části jsme to i my pocítili na vlastní kůži. Křižanovští i přes bojovný výkon odejdou z prázdnou. Tipuju těsnou výhru hostí o jeden gól.

Tip experta: 2 21 - 29 - 50 %
Komentář experta:

Hráčům z Bohdalova se vůbec nedaří navázat na výsledky z podzimní části kdy hráli pohledný fotbal a hlavně na domácím hřišti byli postrachem pro všechny ostatní týmy v tabulce. Určitě budou chtít před svými fanoušky porazit tým z Věchnova který se naopak výsledkové zvedá. Podle mě to stačit nebude, a zvítězí silové pojetí fotbalu

Tip experta: 1 72 - 14 - 14 %
Komentář experta:

Nevím co bylo důvodem, že minulý víkend hráči rezervy Měřína zrušili zápas a přišli tak o možnost připsat si nějaké body, ale doma je Měřín nepříjemný soupeř. Zde zvítězí fotbalovost nad bojovností, padne hodně gólů.

Tip experta: 1 36 - 25 - 39 %
Komentář experta:

Šlágr kola, možná i sezóny... Dolní Rožínka vyznává technický styl a to by mělo Strážku sedět. Tento zápas může hodně napovědět o postupujícím do OP. Rožínka má sice zkušenější tým než my sbírá pravidelně body a je zřejmě největším favoritem celé soutěže. Na druhou stranu Strážek prožil jednu z nejlepších podzimních částí v historii klubu a stále živí sen na titul III. třídy. Podzimní část se nám vyvedla, začátek jara už moc ne, přesto věřím že v neděli zvítězí dravost,chuť,vůle a houževnatost našeho týmu a my se budeme radovat z výhry. Nemůžu jinak, volím výhru domácího týmu. Tip 2:1

Tip experta: 2 86 - 7 - 7 %
Komentář experta:

Jimramovští fotbalisté ukázali v posledních 2 kolech proč se drží mezi nejlepšími týmy. Mimo jiné se o tom přesvědčili jak fotbalisté Rožínky, tak i Strážku. Jimramov nečekaně zamíchal postupovými kartami a i v tomhle kole budou chtít bodovat naplno. Proti nim se postaví, nováček ze Březí. Můj tip zní, málo branek a hostující celek v čele s útočníkem Jakešem si odvezou 3 body.

Tip experta: 1 47 - 32 - 21 %
Komentář experta:

Hráči z Pohledce budou chtít navázat na utkání proti Březí a doma vyhrát. V souboji proti Rožné by měli potvrdit roli favorita. Přeci jenom fotbalisté z Rožné bodují převážně v domácím prostředí kde naplno využívají znalost svého hřiště, venku už je to horší. Pohledec vyhraje o víc branek.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomas Brazda 5
2. Milan Neugebauer 5
3. Pavel Bureš 4
4. Miloš Svoboda 4
5. Pavel Mitáš 4
6. Rudolf Mazánek 4
7. Zdeněk Horák 4
8. Petr Pinkava 4
9. Rudolf Sáblík 4
10. Stano 1988 4
11. Jakub Bělehrad 4
12. Nikola Smolíková 3
13. zdeněk novotný 3
14. Big Bond 3
15. Petr Bajer 3
16. Roman Velín 3
17. Oskar Jančík 3
18. Karel Řehoř 3
19. Petr Munduch 3
20. Klára Sluková 3
21. Lukáš Broža 2
22. Jaroslav Uhlíř 2
23. Barbora Štikarová 2
24. Josef Cimbálník 2
25. Zlatan Ibrahimovič 2
26. Pavel Bartoněk 2
27. Ondřej Chocholáč 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.