1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.04.2017 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov ukázkově otočil zápas ve druhém poločase


Branky


0

Béčko Bohdalova se poprvé na jaře ukázalo domácím divákům, ale nezvládlo s Věchnovem druhý poločas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáš Novotný poslal domácí do vedení

V 18. kole III. třídy se utkaly celky rezervy Bohdalova, která pomalu klesá tabulkou dolů a Věchnov, který se po prvním jarním kole a překvapivé prohře s rezervou Radešínky zvedá a bude zajisté na jaře čeřit vody.Dnes do utkání vstoupili bohdalovští fotbalisté dobře, tlačili se do brány a chtěli dat gól. A to se povedlo. Po kombinaci Vytlačila s Jardou Neumanem dal druhý jmenovaný krásný pas za beky hostů, Fabík balon zkušeně pustil lépe postavenému Novotnému a ten se štěstím propálil hostujícího golmana Starého. Hosté první půli nic nepředvedli a domácí mohli přidat další dva góly. Vedení o branku dávalo tedy domácím dobrý vklad do půle druhé.

Radek Pivko dvakrát skóroval a Věchnov se radoval ze tří bodů

Ovšem do druhé půle domácí opět vešli jako na vesnickou tancovačku, hosté toho využili, změnili rozestavení a místo toho, aby domácí důsledně bránili, dostávali  góly z breaků. Postupně se trefili na 1:1 v 75. minutě Radek Pivko, vedení na stranu hostí překlopil o tři minuty později kanonýr Ondřej Ostrýž a poslední hřebíček do rakve zatloukl v 81. minutě svojí druhou brankou v zápase Radek Pivko. Bohužel druhé poločasy nestačí domácí fyzicky a již několikátý zápas opadnou, jak říká domácí Jaroslav Neuman . Navíc byl vyloučen bek Roman Pejchal a bylo po zápase. Příští kolo se rezerva Bohdalova střetne s další Hamerskou a bohdalovští již budou muset bodově zabrat, jestli se nechtějí namočit do sestupových vod. Věchnov přivítá poslední tým tabulky Křižanov B.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov B
Jaroslav Neuman: Soupeři gratuluji, ale dnes by zápasu slušela víc remíza.

TJ Věchnov
František Smolík: Jako již tradičně jsme k zápasu odjížděli s minimem hráčů. V prvním poločase jsme si nezasloužili uhrát vůbec nic. Chyběla snaha, bojovnost a snad úplně vše. Byli jsme rádi, že jsme šli do kabin za stavu jen 1:0. V druhé polovině jsme začali více bojovat a naše hra se zlepšila. V sedmdesáté minutě nastoupil veterán Josef "DOLFA" Pokorný, do útoku se vysunul dnes asi nejlepší hráč zápasu Radek Pivko. Ten měl dnes opravdu dobrý den a dvěma góly rozhodl o našem vítězství. Za druhou půlku jsme si body zasloužili, ale pro domácí je prohra hodně krutá.



Sestavy


Sokol Bohdalov B
R. Velín [-] - J. Neuman [-] , V. Novák [-] , R. Pejchal [-] - P. Neuman [-] , J. Vytlačil [-] - P. Fabík [-] (85. D. Skála [-] ) , F. Boháček [-] - L. Novotný [-] , F. Lán [-] (66. B. Křesťan [-] ) , L. Zmeškal [-]

TJ Věchnov
D. Starý [-] - O. Ostrýž [-] , P. Soudek [-] , V. Martinek [-] , D. Uhlíř [-] , P. Kučera [-] , V. Kroupa [-] , R. Pivko [-] , J. Vrbka [-] , T. Bukáček [-] (69. J. Pokorný [-] ) , J. Pokorný [-]

ŽK: 12. J. Pokorný , 41. P. Soudek , 55. J. Vrbka . ČK: 80. R. Pejchal .
Hráči zápasu: V. Novák , F. Boháček - R. Pivko .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KŘÍŽ Daniel - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, UHLÍŘ Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.