Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ivo Plhal čtyřmi góly rozhodl duel dvou posledních týmů tabulky


Branky


48. M. Částek , 61. M. Těšík , 82. P. Hladík - 25. I. Plhal , 35. J. Janů , 78. I. Plhal , 87. I. Plhal , 90. I. Plhal
0

Osm gólů viděl Křižanov v zápase Béček Křižanova a Radešínské Svratky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov prohrál první poločas o dvě branky

Velmi důležité utkání o naději se odehrálo za chladného aprílového počasí. Vstup do utkání byl z obou stran spíše opatrný, ani jeden z týmů nechtěl udělat chybu. Hosté s větrem v zádech udeřili jako první. Rychle rozehráli autové vhazování, hostující záložník se lehce zbavil bránícího P.Hladíka, dal míč pod sebe a nikým neatakovaný I.Plhal přesnou střelou šajtlí otevřel skóre. Domácí se snažili o odpověď, ale jejich aktivita většinou skončila špatnou nahrávkou, nebo bezradností okolo i uvnitř velkého vápna. Hosté se soustředili na pozornou obranu a rychlé protiútoky. Jeden z nich dokázali využít a do prázdné brány zakončoval J.Janů.

Ivo Plhal předvedl gólové gala představení

Do druhé půle vstoupili velmi dobře domácí a podařilo se jim během poměrně krátké chvíle vyrovnat. Tváří v tvář hostujícímu brankáři uspěli M.Částek a o chvíli později i M.Těšík. Ovšem svůj obrat nedokázali dokonat a hosté znovu odskočili. To opět I.Plhala dorazil volný míč po zablokované střele spoluhráče. Domácí se ještě nevzdali a dokázali podruhé dorovnat skóre. Hlavou se po rohovém kopu prosadil P.Hladík. Poté po dalším z rychlých výpadů hostí odpískal rozhodčí po faulu M.Těšíka penaltu. K té se postavil muž zápasu I.Plhal. Tentokrát se ale stal smutným hrdinou okamžiku, když ani nadvakrát nedokázal dostat míč za M.Homolu. Ten jeho první střelu nohama vyrazil a dorážku zastavil na brankové čáře. Tento moment ale paradoxně nastartoval hosty k tlaku, z něhož vyplynulo několik standardních situací. I. Plhal nakonec napravil své penaltové zaváhání a sám postupující na domácího brankáře přidal svůj třetí a v závěru skluzem do odkryté brány i čtvrtý gól. Definitivně tak srazil domácí do kolen. Hosté si tak odvážejí důležité body v boji o setrvání v soutěži. Křižanov, nechce-li skončit poslední, musí povstat z popela.

 

  



Ohlasy k zápasu


SK FC Křižanov B
Petr Hladík: Mohl to být pro nás velký zápas se šťastným koncem, bohužel jsme nedokázali dokonat obrat z kraje druhé půlky. Pět inkasovaných branek je prostě příliš. V podstatě všechny góly jsme dostali po rychlých kontrech hostí. Buď se nám nechce, nebo se prostě nedokážeme rychle vracet a trvá nám, než si v těchto situacích rozebereme hráče. Diváci se asi během druhé půle nenudili, ale výsledek zápasu je pro mě velmi flustrující. Hosté zvládli tento pro oba týmy důležitý zápas lépe.

FK TJ Radešínská Svratka B
Petr Novotný: Velmi cenné tři body, od začátku bylo vidět, že chceme víc a naštěstí jsme vyhráli. Musím poděkovat Plžákovi, Batymu a Smejkymu, kteří nám hodně pomohli. Ivoš to bude mít drahý (smích).



Sestavy


SK FC Křižanov B
M. Homola [-] - P. Štěpánek [-] , M. Burian [-] , J. Stupka [-] , J. Mužátko [-] - M. Těšík [-] (70. O. Hladík [-] ) , M. Petr [-] , P. Hladík [-] , M. Sklenář [-] (64. P. Bajer [-] ) - M. Částek [-] , M. Král [-] -

FK TJ Radešínská Svratka B
T. Kilian [-] - P. Novotný [-] , M. Šoustar [-] , T. Vítek [-] (58. P. Kříž [-] ) , I. Plhal [-] , J. Janů [-] , J. Dostál [-] (70. Z. Starý [-] ) , P. Stehlík [-] , P. Veselý [-] , T. Kříž [-] , R. Smejkal [-] (74. R. Koláček [-] )

ŽK: 66. M. Těšík - 53. R. Smejkal .
Hráči zápasu: M. Těšík - I. Plhal , J. Janů .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: ROTKOVSKÝ Petr - NAVRÁTIL Roman (N), ŠEBEK Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.