Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2017 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jimramov porazil vysoko nováčka z Březí


Branky


0

Již na třetí místo v tabulce vystoupal Jimramov po výhře nad Březím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jimramov vyhrál poločas o dvě branky

Ve slušně hraném utkání průměrné úrovně na mokrém terénu, kdy hru ovlivňovali sněhové přeháňky zaslouženě zvítězili důraznější domácí. Domácí začali náporem a již v 8.minutě šli do vedení, kdy po chybě stopera Grubera utekl Pavel Sedlák, nezištně přihrál Černému a ten doklepával do prázdné branky. V dalším průběhu domácí polevili, hosté se dostali do kombinace, kdy zvláště Dostál a Sysel hodně zlobili, ale domácí obrana výborně dirigovaná stoperem Borovským odolávala. Ve 34.minutě po kombinaci domácích na pravé straně se přízemní střelou na dlouhou tyč prosadil Černý. Ve 36.minutě domácí chybovali při rozehrávce od branky a hostující Dostál jejich nabídku s přehledem využil. Ve 43.minutě byl v úniku po levé straně podražen Nikodým a nařízený pokutový kop s jistotou proměnil brankář Hlaváč. 

Ondřej Černý vstřelil hattrick

Do druhého poločasu udělali hosté některé změny v rozestavení a měli územní převahu, ale chybělo lepší zakončení. V 57.minutě utekl po pravé straně domácí Štěrba, nacentroval a Černý hlavou vymetl pravou šibenici. V 67.minutě padla nejhezčí branka utkání, brankář Hlaváč vykopl, Černý míč hlavou prodloužil doprava a Štěrba bezchybně zakončil 5:1. Ve zbytku času se utkání jen dohrávalo, hosté měli územní převahu a domácí několik rychlých brejků, ale branka už nepadla a tak domácí zaslouženě zvítězili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Jimramov
Pavel Borovský: Hrál se otevřený fotbal se spoustou šancí na obou stranách. Hosté se prezentovali kvalitní kombinační hrou, my jsme sázeli na osvědčené domácí zbraně, tedy pozornou defenzivu, dlouhé nakopávané míče, brejky a standardní situace. Největší rozdíl byl v produktivitě, o čemž svědčí konečné skóre. Poslední tři zápasy nám vyšly a tak se těšíme na čarodějnicovou Rožnou.

TJ Březí-Březské
Martin Běloch::



Sestavy


TJ Sokol Jimramov
A. Hlaváč [-] - P. Borovský [-] , J. Sedlák [-] , M. Dvořák [-] , Z. Novotný [-] (75. P. Sedlák [-] ) - J. Buchta [-] , P. Nykodým [-] (58. M. Pavelka [-] ) , L. Bednář [-] , J. Štěrba [-] - O. Černý [-] , P. Sedlák [-] (66. J. Prüger [-] )

TJ Březí-Březské
J. Tunkr [-] - J. Gruber [-] , M. Hála [-] - M. Sysel [-] , S. Tvarůžek [-] , J. Jobánek [-] (60. L. Staněk [-] ) , T. Habán [-] , A. Crha [-] - V. Klíma [-] (46. P. Šimek [-] ) , J. Jakeš [-] , D. Dostál [-]

ŽK: 44. J. Buchta , 70. J. Sedlák , 80. P. Sedlák .
Hráči zápasu: M. Dvořák , O. Černý , L. Bednář .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - PAJKR Jaroslav (N), VOKŘÁL Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.