EXPERT TIP - 11.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2023-2024

Datum kola: 15.10.2023

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.

 

Za experta jsme zvolili Lukáše Kirschnera z Hlavnice.




Lukáš Kirschner

Jako dalšího experta jsme oslovili Lukáše Kirschnera z Hlavnice. Jak se mu bude v jeho tipech dařit uvidíme už v neděli kolem poledne. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 7 - 0 - 93 %
Komentář experta:

Souboj týmů, které zatím vítěznou formu vůbec nenabraly. Jakartovice se nachází v hluboké krizi, ze které se neumí dostat. Březová ovšem formu taky nemá. V tomto souboji je těžké tipovat vítěze, avšak když budu vycházet z výkonů, které oba týmy předvedly v zápasech, které jsem viděl, tak více věřím hostujícímu týmu.

Tip experta: 2 14 - 7 - 79 %
Komentář experta:

U Slavkova záleží na tom, kolik hráčů jim na zápas dorazí, kolik hráčů jim pomůže z áčka, a jestli dorazí bratři Štýbarové. Tohle všechno by mohlo hrát v jejich prospěch. Vávrovice se můžou spolehnout na svou ofenzivní dvojici Mrusek a Lichovník, která je hrozbou pro každou obranu. V tomto utkání budu více věřit hostujícímu týmu, který zvítězí těsným rozdílem.

Tip experta: 1 93 - 7 - 0 %
Komentář experta:

Šlágr kola, který předpokládám nabídne ofenzivní fotbal, který potěší oko každého diváka. Štítina se může opřít o svou výbornou obranu a hráče, kteří mají zkušenosti s fotbalem na vyšší úrovni. Žimrovice ovšem v tomto ročníku hrají také výborný fotbal, ve kterém se můžou opřít o výbornou ofenzívu. Bude to zajímavé utkání, se šťastným koncem pro domácí mužstvo.

Tip experta: 2 7 - 0 - 93 %
Komentář experta:

Kozmice jsem ještě hrát neviděl, avšak výsledky nemají zrovna pozitivní. Těškovice jsou týmem, který je nepříjemný pro každého soupeře. V tomto utkání věřím hostům, že si odvezou všechny tři body.

Tip experta: 1 7 - 7 - 86 %
Komentář experta:

Derby utkání, které může dopadnout jakkoliv. My se momentálně potýkáme s velkou marodkou, a záleží na tom kolik hráčů stihneme dát přes týden dohromady. Někteří už by na utkání mohli být připraveni. Stěbořice jsou každoročně jedním z favoritů soutěže, hrají ofenzivní, fyzicky náročný fotbal, a pro nás to je soupeř, kterému nedáme ani centimetr zadarmo. Věřím v to, že to zvládneme a vybojujeme všechny tři body.

Tip experta: 2 36 - 7 - 57 %
Komentář experta:

Další derby utkání, ve kterém je těžké hledat vyloženého favorita. Dolní Životice se tuto sezónu hledají, a citelně jim chybí duo Hanák, Dušek. Ovšem pokud tito dva hráči k utkání nastoupí, tak výkon Životic to dokáže pozvednout. Litultovice poslední utkání nehrály vůbec dobře, avšak si troufám tvrdit, že mají tým, který v tomto utkání dokáže zvítězit.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Štáblovice jsou týmem, za který by chtěl momentálně hrát asi každý zlatokop. Mají podmínky k tomu, aby se soutěžemi prokousávaly nahoru. Fotbal hrají vynikající, fyzicky náročný a kombinační. Předpokládám, že budou atakovat horní příčky, avšak nebudou to mít tak jednoduché jako, v předešlém roce. Okresní přebor je více vyrovnaný, a zde může každý porazit každého. V několika zápasech to již poznaly a myslím si, že se z toho ponaučily. Bohuslavice nehrají také špatný fotbal, můžou se opřít o svou kombinační hru. Troufám si tvrdit, že mohou být týmem, který Štáblovice minimálně potrápí, při troše štěstí můžou pomýšlet na body. Já si ale myslím, že Štáblovice se z předešlých nezdarů poučily a tento tým nepodcení, dojdou si pro tři body a vyhrají minimálně o tři branky. Lukáš

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Karel Balcar 6
2. Michal Jamnický 5
3. David Řehulka 4
4. Marek Chovanec 4
5. Filip Šenk 4
6. Lukaš Postulka 4
7. Tomáš Šenk 4
8. Miloslav Mička 4
9. Jiří Novák 4
10. Jiří Klik 4
11. David Rychtar 4
12. Jan Kreuzberger 4
13. Martin Vitásek 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.