EXPERT TIP - 13.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 30.10.2022

0

Už se nám to krátí. Fotbalový podzim spěje ke svému vyvrcholení. Po minulém kole se nám trochu konečně rozštěpila tabulka, kdy aspoň jeden manšaft na předních místech odskočil těm ostatním. Do menšího trháku se v samém závěru podzimu odhodlaly Kravaře, které po sérii čtyř vítězství, především nad předními celky, drží náskok pěti bodů. Potvrdit svou současnou formu budou moci v nedělním prajzském derby na hřišti v Kozmicích. O hodně půjde i v sobotním duelu v Ludgeřovicích, kam dorazí rozjeté Albrechtice. A velmi atraktivní duel bude k vidění v nedělní dopoledne na hřišti v Mokrých Lazcích, kam přijedou fotbalisté z Krásného Pole. Pochopitelně i zbylá utkání budou mít divákovi co nabídnout. 




René Kolig

Expertem tohoto kola jsme zvolili zástupce chlebičovské Viktorky, jmenovitě RENÉHO KOLIGA, šestadvacetilehého obránce resp. záložníka. René Kolig je rodákem a rovněž i občanem Kravař, kde má své trvalé bydliště a kde také s fotbalem i začínal. Mládežnickou éru strávil v Opavě, aby se posléze na mužský fotbal opět vrátil do rodných Kravař, kde si vyzkoušel krajský přebor. Tutéž soutěž pak hrával i tři sezóny v dresu Háje ve Slezsku. Od roku 2019 ovšem obléká dres chlebičovské Viktorky. 

 

Jaké jsou jeho tipy na výsledky tohoto předposledního podzimního kola?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 6 - 0 - 94 %
Komentář experta:

V Hradci mám spoustu kamarádů, kterým bych přál, aby konečně letošní smůlu prolomili a nějaký ten bod uhráli. Ale obávám se, že to ani tentokrát nebude stačit a Darkovičky vyhrají.

Tip experta: 2 13 - 38 - 49 %
Komentář experta:

Sice se teďka potýkáme s problémy v sestavě, máme zase nějakou marodku anebo zranění, ale já přesto věřím našemu týmu, že derby ve Štěpánkovicích zvládneme a odvezeme si tři body.

Tip experta: 0 0 - 19 - 81 %
Komentář experta:

Kravaře mají ohromnou formu, ale myslím si, že to na malém kozmickém hřišti budou mít bez Radima Baranka velmi obtížné. Tipuji, že Kozmice překvapí a oberou Kravaře o body.

Tip experta: 1 94 - 6 - 0 %
Komentář experta:

Albrechtice jsem osobně neviděl hrát, nevím, co přímo od nich čekat. Mají teďka sice formu, ale v Ludgeřovicích to budou mít dost složité. Tam více věřím, že rozhodnou zkušenosti domácích.

Tip experta: 1 62 - 25 - 13 %
Komentář experta:

Velmi zajímavé utkání, kde asi rozhodne výhoda domácího hřiště. Mokré Lazce bývají na svém malém hřišti velmi silné. A i když Krásné Pole také předvádí zajímavé výkony, body zůstanou doma v Lazcích.

Tip experta: 0 50 - 31 - 19 %
Komentář experta:

Hmm, těžké rozhodování. Na první pohled bych si vsadil na domácí Strahovice, ale já zkusím dát remízu. Oba týmy na tom nejsou nijak růžově, nikdo nebude velký favorit. Proto volím remízu.

Tip experta: 2 25 - 19 - 56 %
Komentář experta:

Kozlovice jsou nováčkem, hrají nepříjemně, ale osobně více věřím hostům ze Staré Bělé. I když se jim v posledních týdnech nedaří, měla by být větší kvalita na jejich straně.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tony Tony 6
2. Miroslav Šupák 6
3. Marek Kulaviak 5
4. Petr Vala 5
5. Petr Kabisch 4
6. Vojtěch Tomíček 4
7. Michal Pěntka 4
8. Kryštof Surovec 4
9. Tomáš Kalvar 4
10. Radek Hruška 3
11. David Ožvolda 3
12. Jan Prudký 3
13. Tom * 2
14. Jakub Vašenda 2
15. Patrik Ožvolda 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.