EXPERT TIP - 5.kolo Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 18.9.2016

0

Expertem pro 5. kolo se stává Tomáš Sýkora z Koněšína




Tomáš Sýkora

Jako malý jsem strávil tři roky v bráně za Třebíč. Jelikož jsem hrál zároveň s fotbalem hokej, ve starším věku jsem se rozhodl právě pro led a fotbal u mě na pár let zamrzl. Byť i ten hokej jsem po pár letech opustil a vrátil se na rok zase k fotbalu, tentokrát jako hráč. V sedmé třídě jsem veškeré styky s těmito sporty utnul a rozhodl se naplno věnovat florbalu, který se mě drží dodnes. Jako expert kola předpokládám vývoje nadcházejících zápasů tentokrát z pozice diváka, jelikož mě zranění nohy vyřadilo na delší dobu coby hráče. Dění třetí třídy skupiny A ovšem pravidelně sleduji a doufám, že svými tipy nebudu úplně mimo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 55 - 18 - 27 %
Komentář experta:

Třebenice v minulé sezoně útočily na první příčky tabulky, i proto bylo překvapením, že první výhry se tento celek v letošní sezoně dočkal až v pátém utkání. Naproti tomu Radkovice z posledních třech kol vytěžili devět bodů, a to i díky trefám Aleše Macháčka, který je v čele tabulky střelců. V tomto utkání sázím na čtvrtou výhru Radkovic v řadě a upevnění jejich postavení v tabulce.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Rouchovany bývají pro Koněšín nevyzpytatelný soupeř, i když momentálně obývají poslední příčku tabulky. Koněšín v minulých letech jezdil do Rouchovan s proměnlivým výkonem, nehledě na postavení v tabulce. I přes tyto fakta sázím na výhru hostujícího týmu, který si z posledního zápasu připsal tři body za výhru v Rudíkově, a to i bez herního příspěvku kanonýra loňského ročníku.

Tip experta: 0 27 - 27 - 46 %
Komentář experta:

Po pěti odehraných kolech tyto celky dělí pouhé dva body, lépe pro tým z Rapotic, který bude hrát před domácím publikem. Výkony těchto týmů jsou v probíhajících ročníku, prozatím, téměř totožné. Zápas dopadne jednobodovým ziskem na každé straně.

Tip experta: 2 46 - 36 - 18 %
Komentář experta:

Výkon Budišova je překvapením letošního začátku sezony. Tým spojený s Náramčí vyšel bez bodu pouze ze zápasu s Radkovicemi, kde se ovšem sedmdesát minut držel i při hře v deseti hráčích. Celek z Valče letos nemůže najít formu z minulého ročníky a z pěti zápasů třikrát remizoval. Podle mého názoru si bude muset Valeč ještě jedno kolo na druhou výhru v sezoně počkat, toto kolo dá o jednu branku více družstvo Budišova.

Tip experta: 1 73 - 27 - 0 %
Komentář experta:

Hrotovice dokážou svojí hrou kdykoliv překvapit a zápas, který je o víkendu čeká, by mohl být studenou sprchou pro domácí celek. Nicméně Pyšel ztratila body pouze v předehrávce s Koněšínem a od té doby jede na vítězné vlně. Sazím, že ani tento víkend si Pyšel nenechá vzít neporazitelnost a znovu bude naplno bodovat.

Tip experta: 0 73 - 18 - 9 %
Komentář experta:

Smrk se může případnou výhrou na tým z Rudíkova bodově dotáhnout, jenže tento víkend to nebude a ani domácí si bodově příliš nepolepší. Tento zápas bude druhá remíza následujícího kola.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Petr Zahradníček 5
2. Tomáš Laš 4
3. Ondra Kopuletý 4
4. Petr Žák 3
5. Lukáš Teplý 3
6. Tomáš Man 3
7. Radek Vodička 3
8. Míra Furiš 3
9. Daniel Procházka 2
10. Radim Badura 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.