Jan Brabec urval výhru pro Valeč


Branky


0

Důležitou výhru si připsali fotbalisté Valeče a udrželi si kontakt se špicí tabulky po výhře 3:1 nad druhým Budišovem B.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vstřelily oba týmy po jednom gólu

Domácí přivítali v dalším utkání zatím dobře hrající mužstvo Náramče, ale chtěli utnout tří zápasovou serii bez výhry a v pouťovém zápase napravit minulou porážku z Radkovic a posunout se vítězstvím tabulkou vzhůru. První poločas začali aktivně, vytvořili si převahu a hosté se pouze bránili. Ovšem jako už poněkolikáté v sezoně inkasovali snad po první návštěvě hostů před velkým vápnem v 10. minutě po přímém kopu Holubáře 0:1. Domácí pokračovali dále v tlaku, přišly šance, ale využili pouze jedinou ve 24.minutě kdy po hezké kombinaci a finální přihrávce Davida Cabejška mezi obránce proměnil únik kanonýr Martin Ludvík 1:1.

Domácí spasil v závěru Jan Brabec

Druhý poločas probíhal ve stejném duchu jako první, šance přibývaly ovšem dostat míč do branky byl pro domácí nadlidský úkol, hosté zahrozili velmi sporadicky bez vážnější šance. Valečští prostřídáním ještě víc posílili útok a s remízou se nechtěli smířit.Aktivita a trpělivost se nakonec domácím přece jen vyplatila v 83.minutě, kdy skvěle zahraný přímý kop Jana Siroty na zadní tyč našel zcela volného Jana Brabce a ten usměrnil míč do sítě 2:1. Domácí nenechali jít hosty dozávěrečného tlaku a zasloužené, ale vydřené vítězství pečetili v 89.minutě po rychlém útoku kdy Martin Ludvík krásně přihrál Pavlu Zikanovi, ten mu přihrávku ještě lépe vrátil a domácí kanonýr svým druhým golem v utkání udělal tečku za zápasem 3:1. Valečští nakonec urvali vítězství a potvrdili, že na pouť se jim daří a body nerozdávají.



Ohlasy k zápasu


SK Valeč
Macek Pavel, trenér: Splnili jsme to co jsme si v kabině řekli, problém byl jen s finální fází, ale trpělivost přinesla tři body, dnes chválím celý tým,naše hra se hodně blížila tomu co chceme hrát.




Sestavy


SK Valeč
Z. Macek [-] - P. Chládek [-] (80. P. Zikán [-] ) , J. Pokorný [-] , M. Chytka [-] (69. D. Procházka [-] ) - J. Sirota [-] , J. Ludvík [-] (58. O. Kopuletý [-] ) , M. Kárník [-] , D. Cabejšek [-] , J. Brabec [-] - F. Macek [-] (77. V. Chládek [-] ) , M. Ludvík [-]

FC Budišov - Nárameč B
Š. Věžník [10.0] - Š. Mareček [-] , J. Kazda [-] (61. T. Horký [-] ) , A. Rybníček [-] , L. Vala [-] , D. Pavlíček [-] , M. Holubář [-] , J. Mezlík [-] , O. Kazda [-] , O. Doležal [-] , R. Pavlatovský [-]

ŽK: 9. M. Ludvík , 55. J. Ludvík , 82. J. Sirota - 85. O. Doležal .
Hráči zápasu: M. Ludvík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYGL Antonín - VESELÝ Milan (N), PALÁT Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.