Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 13:30

2.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas mezi Lázněmi Bohdaneč a Holicemi se bohužel nedohrál


5

Utkání domácích Lázní Bohdaneč proti hostům z Holic se bohužel pro vážné zranění jednoho z hráčů nemohlo dohrát. Za celou redakci přejeme především hodně zdraví, co nejlepší průběh rekonvalescence a brzký návrat na fotbalové hřiště. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli 14.8.2022 se proti sobě na bohdanečském hřišti postavily celky domácích Lázní Bohdaneč a hostů z Holic. V zápase padly dvě branky, první vsítil za hosty krátce před poločasovou přestávkou z pokutového kopu Jindřich Václavek a pouhých šest minut po zahájení druhé půle reagoval za domácí vyrovnávacím gólem Martin Hudák. Celé utkání bohužel naprosto zastínila neštastná situace, po které došlo k velmi nepříjemnému zranění jednoho z hráčů na hrací ploše. Následovalo dlouhé oštřování a čekání na příjezd záchranné služby. K této situaci je určitě nutné říci, že v takových chvílích jde sport stranou a hlavní rozhodčí udělal dobře, že utkání předčasně ukončil. Nezbývá nám, než pouze popřát co nejvíce zdraví a pokud možno co nejrychlejší návrat na na fotbalový trávník.  



Sestavy


SK Lázně Bohdaneč
J. Šváb [-] - R. Klouda [-] , M. Hundák [-] , T. Klátil [-] (82. T. Virt [-] ) , F. Ludvíček [-] (90. V. Kakrda [-] ) , P. Břeň [-] , V. Kejmar [-] , V. Sadílek [-] (89. P. Kárský [-] ) , L. Flekr [-] , L. Nepivoda [-] , J. Koblížek [-]

SK Holice
D. Javorski [-] - R. Řezníček [-] (46. T. Pitter [-] ) , J. Rosůlek [-] , D. Lát [-] (46. Š. Černý [-] ) , J. Václavek [-] , M. Hruška [-] , O. Vítek [-] , T. Jedlička [-] (80. T. Sochůrek [-] ) , M. Chvála [-] , D. Fotul [-] , L. Mocanu [-]

ŽK: 45. P. Břeň , 48. V. Kejmar , 53. R. Klouda , 69. L. Flekr , 69. J. Šváb - 33. R. Řezníček , 57. J. Rosůlek , 91. T. Pitter , 93. M. Hruška . ČK: 58. R. Klouda .
Počet diváků: 111. Rozhodčí: Zita Miloslav - POLÁČEK Libor, FILIPI Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Koukola

Expert: Jakub Hrdý
Tip experta: výhra domácích

Zde můžeme očekávat další vyrovnaný zápas. Oba týmy předvedly v prvním kole kvalitní výkony a předpokládám, že tomu tak bude i tentokrát. Řekl bych, že díky výhodě domácího prostředí však dokáže tři body získat tým z Lázní Bohdaneč.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích