EXPERT TIP - 17.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. C, 2021-2022

Datum kola: 10.4.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Ondřej Kacíř

Od žákovského věku stále ve svých 36 letech aktivní hráč raškovické kopané. "Za svou fotbalovou kariéru v Raškovicích jsem poznal spoustu kvalitních hráčů, mužstvo dlouze hrálo 1.A třídu, aktuálně se nacházíme na nejvyšších patrech o třídu nižší soutěže, ale musím říct, že letošní síla našeho mužstva  je oproti minulým létům výjimečná. Nerad bych mluvil o postupu, ale jsem si jistý, že tento tým má na to, aby se opět vrátil o úroveň výše. Nejen kvůli věrným fanouškům, ale slušelo by to i nově zrekonstruovanému fotbalovému areálu, také samotné obci. Pokud bude zdraví, pokračující podpora rodiny a budu se chytat se stále mladšími spoluhráči, rád budu součástí týmu i v následujících letech."

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 14 - 29 - 57 %
Komentář experta:

Myslím si, že Nýdek naváže na svůj poslední úspěch v Petrovicích. Ačkoliv bych přál vítězství spíše domácím, rozhodne komplexnější kvalita mužstva hostů.

Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

Domácí si pohlídají povinné vítězství, ačkoliv Mosty posledně s Vendryní první poločas kousali. Opět jde o zápas o třídu rozdílných týmů. Obrana domácích v čele se zkušeným Michalem Baumanem nebude inkasovat. Odhaduji 5:0.

Tip experta: 2 7 - 29 - 64 %
Komentář experta:

Pro trenéra domácích bude mít zápas zvláštní náboj po jeho dlouhých letech působení v Raškovicích. Nicméně kvalita je na straně hostů, kteří si výhru pohlídaji, i když to nebudou mít úplně snadné. Sedliště mají individuální kvality v týmu, ale raškovická ofenziva je těžko bránitelná. Mohlo by padnout více branek, pro diváka může jít o pohledné utkání.

Tip experta: 2 0 - 14 - 86 %
Komentář experta:

Zde není co řešit. Našlapaná Suchá nedá o třídu slabší Bašce možnost ani skórovat a vyhrají jednoznačně rozdílem alespoň 4 gólů.

Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

I kdyby hosté přijeli s třemi posilami z Áčka, nebudou stačit na velmi nepříjemného, důrazného a silného soupeře. Lokomotiva zůstane nadále v kontaktu s úplným spodkem tabulky.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Na horké půdě Věřňovic se těžko sbírají body, zvlášť, když domácí v posledním kole prohráli s dočasným lídrem tabulky. Aby neztratili kontakt se špicí, musí plně bodovat. Hosté mohou sahat po bodu, rozhodne však větší herní kvalita na domácí straně.

Tip experta: 2 14 - 14 - 72 %
Komentář experta:

Ani zde nečekám žádné překvapení. Petrovice podruhé v řadě doma prohrají, tentokrát s výrazně kvalitnějším soupeřem. Bude záležet i na terénu a štěstí, ale Vendryně, stejně jako další soupeři z čela tabulky, si nemohou dovolit ztrácet body.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Zdeněk Skotnica 5
2. Petr Knorr 5
3. Josef Krenželok 5
4. Václav Zajiček 5
5. Jakub Hradil 5
6. Radim Mudrik 5
7. Stanislav Lozák 4
8. Viktor Polok 4
9. Daniel Papaj 4
10. Dan Topor 3
11. Lumír Grejták 3
12. Radek Hruška 3
13. Filip Hruška 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.