EXPERT TIP - 26.kolo Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 18.6.2016

0

Pro tipování posledního hracího kola jsme nezvolili žádného experta z Vašich řad. Právo jsme si vyhradili pro sebe, kdy se pokusíme odhadnout výsledky jednotlivých zápasů. Poslední kolo bude velmi zajímavé, soutěž IV.B je napínavá až do svého konce, kdy v posledním kole se rozhodne o postupujících do III. třídy. Dále se zde hraje i o konečné umístění ostatních týmů, například se bude i řešit otázka, kdo bude poslední, jestli Netřebice, či Záhornice. I vy si můžete vyzkoušet a poměřit s námi své schopnosti při tipování posledního kola, stačí se registrovat a poté natipovat výsledky posledního kola. Jak poslední kolo dopadne? Kdo postoupí? 




Jan Jenčík (33) redaktor soutěže IV.B a obránce týmu Chleb

 

Společně s manželkou Simonou jsme převzali pro ročník 2015/16 soutěž IV.B od Tomáše Koníčka, který jí spravoval dříve. Věříme, že se nám dařilo si s jednotlivými funkcionáři, trénery a hráči vybudovat skvělou spolupráci, na kterou bychom rádi navázali i v další sezóně. Jako hráč jsem působil na hostování v týmu Chleb, kde jsem měl možnost poznat všechna ostatní mužstva a jednotlivé hráče. Sezóna to byla pro mě osobně velmi zajímavá a jsem rád, že jsem dostal možnost si danou soutěž zahrát společně s řadou ostatních skvělých fotbalistů, kteří v této soutěži působí. Jako redaktoři bychom společně s manželkou rádi pokračovali i v příští sezóně, jako hráč bych rád ještě také působil, otázkou bude kde. O tom se finálně rozhodne během letní přípravy. 

 

Jak tipuji poslední kolo? Podle mě bude poslední kolo ve znamení výher domácích týmů. Proč si to myslím, se budu snažit vysvětlit u každého zápasu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Mcely doma prostě musí, tomu podřídí veškerou taktiku. Jediná komplikace je, že jim bude nejspíše chybět nejlepší střelec Martin Hojsák. Dlouhopolsku se venku moc nedaří, takže zde tipuji výhru domácích. Teoreticky domácím stačí i prohra, jelikož druhé Žitovlice hrají v Křinci, takže z postupu se už můžou radovat Mcely.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Chleby v posledních zápasech doma předvedly, že umí vyhrávat. Záhornice jsou na jaře jednoznačně nejhorší tým, který nedokázal uhrát ani jeden bod. Pro Chleby to bude pohodlné utkání a skvělá příprava na rozlučku.

Tip experta: 1 60 - 10 - 30 %
Komentář experta:

Věřím, že Netřebice doma vyhrají, jelikož Běrunice B nebudou posíleni hráči z A-týmu. Podobně tomu bylo v zápase ve Vestci, kde Vestec vedl 3:1, ale nedokázal to pouze vlastními chybami udržet. Toho se Netřebice vyvarují a získají doma v posledním zápase tři body a zakončí své působení na předposledním místě tabulky.

Tip experta: 1 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Zde neočekávám překvapení, jelikož Straky doma hrají dobře, navíc se mohou posílit hráči z A-týmu, čehož určitě využijí. Vestec je silný doma, ale venku se mu moc nedaří.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Další jednoznačné utkání, kde domácí získají tři body. Košíku se vůbec nedaří, nedokázali zatím najít formu z podzimu vlivem zranění a velké rotace sestavy. Hrubý Jeseník je v tomto stabilní, takže se budou chtít doma rozloučit se sezónou za tři body.

Tip experta: 1 80 - 0 - 20 %
Komentář experta:

Šlágr kola, který rozhodne o druhém postupujícím. Žitovlicím stačí k postupu remíza, Křinec musí vyhrát. Objektivně musím říct, že v jarní části je Křinec nejlepší mužstvo před právě Žitovlicema. Mcely na jaře bych dal až na třetí místo. Obrovská výhoda je domácí hřiště, navíc na utkání jsou delegováni tři rozhodčí, takže by nemělo dojít k nějakým pochybným situacím od pomezních rozhodčích. Myslím, že zápas skončí výhrou Křince.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Berenika Kalemba 6
2. Petr Hůlka 6
3. Jan Němeček 6
4. Miroslav Ettl 6
5. José Lee 5
6. Martin Línek 5
7. Petr Hingar 4
8. Václav Gestranek 4
9. Lubomír Štus 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.