EXPERT TIP - 25.kolo Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 10.6.2016

0

Poslední dvě kola... A jasno není ani o postupujícím, ani o sestupujících. Bude to boj a 25. kolo může hodně napovědět, jak to vše dopadne. Jak se trefí vy svých tipech netolický hráč Jiří Urban?




Jiří Urban

Netolický záložník se v sezóně zatím trefil dvakrát, viděl pět žlutých karet a dvakrát byl zvolen za nejlepšího hráče zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Oba celky za poslední zápasy moc nebodovaly, ale více věřím Lhenicím, mají dva hodně nebezpečné útočníky Pořádka a IIieva a velkou oporu v bráně Dvořáka. Pokud tito tři hráči nastoupí, myslím, že Lhenice Dříteň porazí.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Souboj dvou týmů s opačnými problémy. Krumlov ještě teoreticky ohrožen sestupem a Planá na špici. Planá má mužstvo ze zkušených a kvalitních hráčů. Krumlov doma vyhrává, ale na venkovní zápasy odjíždí s hodně okleštěnou sestavou bez značné podpory z A mužstva. Planá vyhraje.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Nemanice bojují o první místo. Svinům o nic prakticky nejde, takže budou hrát ve větším klidu, i když hrají venku. Proto si myslím, že zápas skončí remízou.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Frymburk je v klidné horní polovině tabulky. Černá na sestupujících příčkách, ale ještě má šanci se z nich dostat. Obávám se, že tento zápas bude ovlivněn různými pletichy. Proto vsázím na výhru domácích. Kéž bych se pletl!

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Jako hráč Netolic samozřejmě věřím ve výhru domácích. V minulém zápase jsme se porazili sami, proto doufám, že se nám zápas s H. Planou povede. Ale nebude to lehké, protože se hosté určitě budou chtít poprat o velmi cenné body.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Vyšák v klidném středu tabulky a Zliv přímo ohrožená sestupem. Zlivi se na jaře daří rozhodně lépe než na podzim. Tipoval bych remízu, ale obávám se stejně jako v zápase Černé proti Frymburku, že zde nepůjde úplně o fotbalové umění. Kéž bych se pletl!

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Opět souboj týmu v klidném středu a týmu přímo ohroženého sestupem. Myslím, že proti Sedlci bude hrát více než 11 hráčů, takže to bude mít těžké a půjde o vyhrocený zápas. Jak znám kluky Sedlecký, tak bych vsadil i na nějakou tu red card... :-) Ale věřím Sedlci.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.