1:2
(0:1)
35. J. Schön
56. P. Prenner (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dříteň korigovala až v samém závěru


Branky


90. V. Pečenka - 35. J. Schön , 56. P. Prenner (p.)
0

Lhenice potvrdily roli favorita a jako rozhodující se nakonec ukázala Prennerova branka z 56. minuty, kdy záložník Lhenic proměnil pokutový kop.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Schön hrál výborně

Naposledy 23. Dubna se Dříteň radovala z vítězství. V posledním domácím zápase chtělo znovu zažít, jak chutná tříbodová příchuť. Zatímco za domácí nenastoupil například Slepička, Lheničtí postrádali útočné duo Pořádek – Iliev. Dříteň měla ideální možnost se dostat do vedení. Koudelka se dostal na penaltě k míči, jenomže Dvořák se v bráně předvedl a podržel svůj tým. Hosté měli v prvním poločase o něco více ze hry a také se dostal do vedení. Z hranice velkého vápna se krásnou střelou prezentoval v 35. minutě Schön a trefil se do horního rohu – 0:1.

Jistě proměněná penalta rozhodla

Ve druhé půli bylo na hostujícím celku znát, že postrádá několik hráčů základní sestavy a domácí začali soupeře fyzicky převyšovat. Bolestí Dřítně je ale na jaře koncovka, střeleckých příležitostí měli hodně, ale Dvořák po nich často chodil pro míč za bránu, domácí netrefovali branku. V 56. Minutě se pískla penalta ve prospěch hostů a Prenner si proti Léblovi počínal suverénně – 0:2. Lhenický Schön měl ještě jednu totožnou šanci jako v prvním poločase, ale tentokrát nevystřelil, hosté jinak moc šancí neměli. V 90. minutě se domácí dočkali po nepřehledné situaci snížení, když se prosadili z hranice ofsajdu a zaváhání brankáře Dvořáka Pečenkou – 1:2. Dříteň ještě v závěru volala po penaltě, na to ale sudí Plaček neslyšel a ukončil utkání.



Ohlasy k zápasu


TJ Dříteň
Tomáš Kovařík (zraněný hráč): „Za stavu 0:0 jsme nedali velkou šancí Koudelkou, pak jsme inkasovali po krásné střele soupeře. O penaltě přesvědčený nejsem, útočník akci zakončil a rozhodčí pak dopískával zpětně, nevím pořádně co, všichni jsme si mysleli, že za faul, o ruce nevím. V závěru už jsme jen snížili, v 92. minutě jsme ještě zkoušeli odpískání penalty za ruku, ale nevyšlo to (úsměv). Bylo to vyrovnané utkání,chvíli byly lepší Lhenice, chvíli my."

SK Lhenice
Zbyšek Novák (trenér): „Nastoupili jsme v hodně kombinované sestavě, protože pytel lidí už je na dovolených. Pro body jsme tak nejeli, ale nakonec se to povedlo. V první půli jsme byli lepší, z hezké akce jsme šli do vedení. Ve druhé půli už nám docházely fyzické síly, soupeř hru srovnal. Přesto jsme udělali akci, ze které soupeř udělal ruku ve vápně a z penalty jsme zvýšili. Měli jsme pár ojedinělých šancí, domácí taky, po chybě brankáře jsme pak v závěru dostali branku na konečných 1:2. Nejlepší hráč stoprocentně pravý bek Schön a pak dnes střední záložník Růžička.“



Sestavy


TJ Dříteň
M. Lébl [-] - M. Werner [-] , L. Hošek [-] - P. Švejda [-] , A. Novák [-] , J. Klimeš [-] , V. Pečenka [-] - L. Koudelka [-] (46. J. Bláha [-] ) , L. Pfeffer [-] - M. Kovařík [-] (89. P. Kolafa [-] ) , O. Šíma [-] (57. R. Vo Son [-] )

SK Lhenice
J. Dvořák [-] - P. Lukšovský [-] , P. Trnka [-] , L. Burda [-] (64. O. Jakl [-] ) , J. Mrkvička [-] , K. Muška [-] , J. Schön [-] , J. Beran [-] , P. Prenner [-] , L. Kopf [-] , J. Růžička [-]

ŽK: 85. V. Pečenka - 31. P. Prenner .
Místo: Dříteň. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Plaček Tomáš - LANDÍK Filip, ŠÍMA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.