Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Veterán Ladislav Fujdiar spasil domácí vítězným gólem


Branky


0

Český Krumlov B si v minulém kole posvítil na Nemanice a proti Plané chtěl úspěch zopakovat - a postavil opět velmi kvalitní sestavu. Domácí v zápase dvakrát vedli, ale když hosté srovnali na 2:2 v době, kdy už Plánští chtěli jen kontrolovat těsný výsledek, už to vypadalo na remízu. Jenomže Planá, která byla v zápase maximálně efektivní, má v kádru devětačtyřicetiletého Fujdiara. A ten rozhodl o domácí výhře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí posadil na koně rychlý vlastní gól

Krumlov využil toho, že áčko sehrálo svůj zápas dopoledne, a vyslal do Plané kvalitní celek, na sedmi postech v základní sestavě totožný s posledním utkáním s Nemanicemi. Bylo tak jasné, že domácí nečeká v cestě za udržením prvního místa vůbec nic jednoduchého. Domácím ale velmi pomohla hned 2. minuta. Beránek podběhl centr, na který nakonec nedosáhl, míč tak spadl na překvapeného Žilavého, který už se nestihl uhnout a od jeho těla se balón odrazil do vlastní branky – 1:0. Hostující Peroutka pak střílel z velké vzdálenosti nepřesně, Řehořův pas na Balogha zase vystihl včasným výběhem Beránek. Hosté postupně získali územní převahu a hráli s míčem na kopačkách častěji. O šance byla ale v zápase nouze. Turek ve 24. minutě na poslední chvíli zabránil krumlovskému centru po pěkné akci na volného hráče. Na druhé straně se Balogh v úniku dostal před Kroupu a ten musel být po svém faulu rád za žlutou kartu, domácí útočník by postupoval sám na brankáře. Ve 33. minutě hosté vyrovnali. Nováček proti první střele ještě výtečně zasáhl. Vyražený míč si ale našel Grznárik a tvrdou ránou nedal domácímu gólmanovi šanci – 1:1. Půle už se pak dohrála bez šancí.

Kitzler vyrovnal. Jenomže pak si vzal slovo Fujdiar

Druhá půle mnoho záživných okamžiků také dlouho nepřinášela, oba brankáři byli dlouho bez práce, týmy dobře kombinovaly, ale do gólových příležitostí soupeře nepouštěly. V 63. minutě Planá udeřila vlastně z první přímé střely na bránu. Stropek předal míč do střely Petscherovi, který zamířil křížnou střelou k tyči a Beránek byl podruhé pokořen – 2:1. Krumlov mohl rychle srovnat. Poláček utíkal zcela sám na Nováčka, plánský gólman ovšem vytáhl perfektní zákrok, když se natáhl po zakončení po zemi a udržel domácím výherní stav. Utkání pak plynulo pozvolna, domácí vystřídali své oba nejproduktivnější hráče a chtěli skóre udržet. Jenomže Krumlov předvedl rychlou, pohlednou akci, kde hrál hlavní roli Peťule, jenž naservíroval míč do vápna a Kitzler se v pádu dokázal prosadit hlavičkou – 2:2. Domácí po inkasované brance hodně znervózněli, snad už ani nevěřili, že by si mohli vedení vzít zpět. Jenomže proti byl Fujdiar. A byla to branka podobná druhému plánskému gólu. Tentokrát ze středu hřiště nabíjel do strany Řehoř, nejstarší hráč soutěže si míč nechal ideálně skočit a opřel se do něj – a tečovanou střelu zastavila až síť. Planá tak s velkou klikou brala tři body, když vlastně ze dvou šancí docílila tří branek.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (asistent trenéra): "Jsem rád, že jsme utkání zvládli. Krumlov přijel v dobré sestavě a chvílemi nás celkem přehrával. Ale my jsme to dnes uhráli srdcem, protože víme, o co nám jde a tak musíme všichni makat na 120 %! Klobouk dolů před celým týmem."

FK Slavoj Český Krumlov B
Karel Šíma (trenér): "Vyrovnaný zápas, hrálo se nahoru dolů. Nedali jsme domácím nic zadarmo. Bohužel to dopadlo tak, jak to dopadlo, v závěru jsme dostali nešťastný gól po teči. Už jsem věřil, že aspoň k té remíze to dotáhneme. Bylo to divácky pohledné utkání, myslím, že k vidění byl pěkný fotbal z obou stran."



Sestavy


SK Planá
J. Nováček [-] - M. Beran [-] , T. Pintér [-] , D. Kneys [-] , M. Turek [-] - T. Řehoř [-] , Z. Lexa [-] , M. Stropek [-] , T. Plojhar [-] (66. F. Čertík [-] ) - P. Petscher [-] (79. P. Vobořil [-] ) , L. Balogh [-] (72. L. Fujdiar [-] )

FK Slavoj Český Krumlov B
Š. Beránek [-] - M. Kroupa [-] , M. Matěják [-] (80. D. Steinocher [-] ) , J. Carda [-] (46. L. Kitzler [-] ) , J. Peťule [-] , J. Grznárik [-] (89. M. Ješina [-] ) , T. Kopřiva [-] , J. Poláček [-] , D. Peroutka [-] , V. Žilavý [-] , F. Persán [-]

ŽK: 21. M. Turek - 27. M. Kroupa , 87. J. Grznárik .
Místo: Planá. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svoboda Jan - BLAŽEK Vladislav, CIBRANSKÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.