EXPERT TIP - 13.kolo Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 11.6.2016

0

Poslední Oldřišov bude hostitelem Komárova. Rezerva Píští skříží síly se Závadou. Bohuslavice můžou hrát důležitou roli v postupovém mariáši. Utkají se s druhými Služovicemi. Strahovice si zahrají v sobotu s Dobroslavicemi. Sudice budou hostit Bolatice. Hněvošice se budou snažit definitivně potvrdit postup s Budišovicemi.




Jan Osmančík

Posledním expertem se stal branká Dobroslavic pan Jan Osmančík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Poslední Oldřišov má poslední dobou problém se vůbec sejít a většina posledních zápasů skončila kontumačně. Uvidíme, třeba na své domácí hřiště dorazí, ale Komárov si určitě zvedne střeleckou chuť a vyšším výsledkem zvítězí.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Píšť už asi zůstane předposlední a Oldřišov je už pravděpodobně nedožene. Přesto se bude snažit uhrát doma nad Závadou alespoň bod.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Tady to bude asi hodně vyrovnané a doma v Bohuslavicích navíc ještě zajímavé. Druhé Služovice by však měly vyhrát, pokud se ještě chtějí poprat o první místo s Hněvošicemi a doufám v jejich těsnou výhru.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Se silnými soupeři se nám poslední kola dařilo držet krok a urvat v posledním zápase venku se čtvrtými Strahovicemi alespoň bod pro nás, by bylo pěkné a doufám, že se nám to podaří.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Hněvošice poslední dvě kola zaváhaly, a pokud chtějí potvrdit první místo a mít jistý postup, tak musejí vyhrát, což se jim povede a budou doma slavit titul.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Sedmé Sudice se doma utkají s osmými Bolaticemi, které padnou a Sudice těsně zvítězí.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.