EXPERT TIP - 21.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.5.2018

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jakub Vincenc

Čau, to jsem já. Sleduj www.skjirice.wbs.czwww.fb.com/skjirice a dozvíš se víc (smích)

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 70 - 6 - 24 %
Komentář experta:

Možná by tomuto utkání slušela spíše remíza, ale bengo Pacova se údajně nachází v krizi a bojuje s nedostatkem hráčů, který řeší dorostenci. Nevím, kdy hrají „A“ týmy obou těchto klubů, ale Kamenice to zvládne tak jako tak.

Tip experta: 1 82 - 0 - 18 %
Komentář experta:

V Obratani hrajeme neradi, ale doma je to něco jiného, tam body nepouštíme lacino. Navíc v sobotu se chystá fotbalové odpoledne, které odstartuje od 14:00 bengo a pak hned my. Věřím, že již řádně rozpumpovaní fanoušci nás náležitě podpoří a budeme brát tři body, i přesto, že Obrataň má na jaře poměrně našlápnuto.

Tip experta: 0 24 - 29 - 47 %
Komentář experta:

Horní Cerekev je sice obávaným soupeřem, ale v poslední době své pověsti i vinou rozsáhlé marodky nedostává. Ústrašín doma vybojuje minimálně bodík a připraví tak půdu pro to, aby naše střetnutí s Cerekví příští týden bylo hodně napínavé.

Tip experta: 2 24 - 12 - 64 %
Komentář experta:

Nevím, co se v Plačkově v posledních dvou zápasech stalo, ale dvě výhry nečekal nikdo. Možná zvýšené nasazení, či konečně trocha toho štěstíčka, nebo dokonale využili domácího hřiště, které kombinačnímu fotbalu příliš nepřeje. Podobné podmínky na ně budou čekat i v Budíkově, a tak zde Plačkov zvítězí. Domácí se navíc proti zkušené defenzivě Plačkova nedokážou prosadit.

Tip experta: 1 76 - 18 - 6 %
Komentář experta:

Čejov se v posledních zápasech hůře schází, navíc jim chybí mozek hry Prokop. To Řečice je na tom o něco lépe, do karet jim navíc hraje domácí prostředí, a tak budou slavit vítězství.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Omlazený Maraton válí jako každou sezonu a proslýchá se, že letos by výjimečně chtěl i postoupit. Jasnou výhrou doma s Počátkami se tomuto cíli opět jednoznačně přiblíží.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Lukavec a jeho mladý kádr se bije jako lev, ale Žirovnice je doma úplně jiný tým než venku. A to často jak do sestavy, tak především díky umění využít kombinačně celou šířku hřiště. Po nepříliš vydařeném startu do jarní části bude brát rezerva Žirovnice cenné tři bodíky.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jan Přibyl 6
2. Jakub Kalina 6
3. Tomáš Filípek 5
4. Dominik Holman 4
5. Ondřej Přibyl 4
6. Lukáš Novotný 4
7. Pavel Šiška 4
8. Jan Morávek 4
9. Jakub Mach 4
10. Milan Zeman 4
11. Patrik Macháček 4
12. Petr Holenda 4
13. Jaroslav Herna 4
14. Venca Likeš 4
15. Pavel Nápravník 3
16. Jolana Hnátová 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.