J. Jůzl 46.
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2018 16:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrataň vydřela další cennou výhru, nyní na hřišti v Jiřicích


Branky


46. J. Jůzl - 8. F. Hovorka , 49. J. Vincenc (vl.) , 90. M. Plášil
17

Obrat o body Jiřice na jejich vlastním hřišti, to se letos zdá jako úkol nemožný. Vyhrát se zde zatím podařilo pouze Maratonu a že by další tříbodový zisk měla přidat zrovna Obrataň, která ač se prezentuje mnohem lepšími výkony, než na podzim, tak stále patří do dolních pater tabulky, kde je to o záchranu pořád otevřená bitva, to se nezdálo příliš pravděpodobné. Domácí celek ale nyní doplatil na zahazování šancí, které jim více než jeden gól do soupeřovy brány nedovolilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažné Jiřice se nechaly zaskočit nástupem Obrataně

V tomto utkání favorizované domácí Jiřice začaly proti Obratani zřetelně laxním způsobem. Hosté působili mnohem svěžejším dojmem a v blízkosti soupeřova vápna se dostali i k několika střelám. Tenhle styl hry, kdy domácí celek zůstal sevřen kolem své šestnáctky vyústil i v rychlý gól Františka Hovorky pod víko, na který mu neméně vydařeným centrem asistoval Lukáš Vlach. Inkasovaný gól znamenal pro Jiřice budíček, hra se vyrovnala, jenže domácí se ne a ne dostat do významnější šance. Až chvíli před koncem prvního poločasu ale mohl zlepšené hry Jiřic využít Jakub Plaček, který postupoval sám na brankaře Kalinu, jenže ve velké příležitosti selhal a do kabin odcházeli podstatně spokojenější hráči z Obrataně, která je stále zapojena do záchranářských bojů.

Na rychlé vyrovnání si domácí odpověděli sami vlastním gólem a více branek již nepřidali

Oproti prvnímu poločasu se Jiřice v tom druhém prezentovaly daleko lepším dojmem. Na soupeře hned od zahajovacího hvizdu vlétly a brzy slavily vstřelený gól. Již ve 46. minutě se po pravé straně dostal k zakončení Josef Jůzl a nemýlil se. Uteklo sotva pár minut a síť se v bráně třepotala znovu, nyní ale na opačné straně. Nakopnutý míč za obranu odvracel jiřický stoper Jakub Vincenc, jenže tak nešťastně, že balón poslal za záda vlastního gólmana a po třech minutách celek z Obrataně vedl znovu. Smířit se s prohrou se ale Jiřice rozhodně nechtěly a do soupeře se pustily. Najednou si Jiřice vytvořily spoustu velkých šancí k vyrovnání, jenže pálily jednu za druhou. Slibné možnosti ke skórování po pravé straně nedokázal využít Petr Novák a ani velká příležitost Petra Příhody na malém vápně po centru Romana Čepla ke gólu nedospěla. Jiřický tlak nabízel neustále mnoho šancí z nichž se mezi ty největší mohla zařadit i penalta po zákroku brankaře Kaliny na Petra Příhodu, jenže se nepískalo. V podání Jiřic to bylo vše a když navíc v samém závěru o definitivní výhře Obrataně rozhodl gólem na 3:1 Martin Plášil, nebylo se již o čem bavit. Obrataň obrala jiřického kohouta o všechny tři body a nyní se již bodově dotáhla na dosah osmého místa, které se ještě na podzim zdálo jako sci-fi.



Ohlasy k zápasu


SK Jiřice
Jakub Vincenc (hráč SK Jiřice): Dneska se k našim nohám nedostal jediný odražený balón. A když se k tomu přidala taková mizérie v koncovce, kterou jsem narušil pouze já střelou do vlastní branky, nemůžeme na vítězství pomýšlet.




Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - P. Hložek [-] , J. Vincenc [-] , J. Jůzl [-] , R. Čepl [-] - P. Novák [-] , J. Plaček [-] , M. Hájek [-] , T. Jůzl [-] - P. Příhoda [-] , J. Dvořák [-] -

SK Obrataň
J. Kalina [-] - D. Maštalíř [-] , A. Pařil [-] , P. Šimek [-] , L. Vlach [-] (40. M. Plášil [-] ) , D. Kudrnáč [-] , F. Hovorka [-] , M. Vesecký [-] , P. Kudrnáč [-] , L. Menšík [-] , R. Flígr [-]

ŽK: 65. J. Jůzl - 65. D. Kudrnáč .
Hráči zápasu: L. Menšík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BABÁK Martin - SADSKÝ Stanislav (N), TÁBORA Rudolf (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ FC Ústrašín | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Vedení klubu - TJ Spartak Počátky | Vysočina | Pelhřimov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Novotný

Expert: Jakub Vincenc
Tip experta: výhra domácích

V Obratani hrajeme neradi, ale doma je to něco jiného, tam body nepouštíme lacino. Navíc v sobotu se chystá fotbalové odpoledne, které odstartuje od 14:00 bengo a pak hned my. Věřím, že již řádně rozpumpovaní fanoušci nás náležitě podpoří a budeme brát tři body, i přesto, že Obrataň má na jaře poměrně našlápnuto.

Tip: výhra domácích

Pokud to nedopadne jako proti Čejovu a Jiřice se zase sejdou v silné sestavě, Obrataň pro ně nebude žádným vážnějším soupeřem, ani přes zlepšené výkony.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích