EXPERT TIP - 18.kolo Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 22.4.2018

0

Expertem pro 18. kolo městského přeboru se stal smíchovský Filip Baštář. Přečtěte si, jak vidí víkendové zápasy a především šlágr kola, kterým je souboj jeho týmu s vedoucím Slovanem. Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny od SportFotbal.cz. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Filip Baštář

Výsledky zápasů pro nás tentokrát natipoval smíchovský záložník Filip Baštář. Jeho tým o víkendu čeká utkání jara proti vedoucímu Slovanu. Oba celky dělí v tabulce pouhé tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 46 - 0 - 54 %
Komentář experta:

Sice nás (Smíchov) Černice v posledním kole porazily, ale v Druztové narazí. Domácí nezachytil začátek jara v dobré formě, což se budou snažit zlomit, navázat na podzimní výsledky a dotáhnout se na čelo tabulky.

Tip experta: 0 15 - 15 - 70 %
Komentář experta:

Domácím se letos moc nedaří a budou se chtít vzdálit konci tabulky. Zruč si ovšem nějaké body dle mého názoru odveze. Proto tipuji remízu.

Tip experta: 1 54 - 38 - 8 %
Komentář experta:

Hradiště je na domácím hřišti velmi nepříjemným soupeřem a s Rapidem B si, podle mě, poradí. Tipuji těsnou výhru domácích.

Tip experta: 1 54 - 15 - 31 %
Komentář experta:

Minulé kolo kluci ztratili body v Černicích a SLOVAN nám opět utekl na 3 body. To budeme rozhodně chtít teď o víkendu změnit a SLOVAN porazit. Očekávám kvalitní utkání ve vysokém tempu, byť ještě nevím, zda klukům nebudu fandit pouze na dálku. PS: V zápase padne červená karta a Smíchov vyhraje o více než 1 gól.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Domácí potvrdí, že mají dle vstřelených gólů jeden z nejlepších útoků soutěže, a proti Plzenci, který naopak disponuje druhou nejhorší obranou, si s chutí zastřílí.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

O Liticích platí vstříc jejich domácímu hřišti to samé, co o Hradišti. Tým Vochova by pro ně neměl představovat velký problém. Tipuji výhru Litic. PS: Váca dá hattrick

Tip experta: 0 62 - 15 - 23 %
Komentář experta:

Chrást se bude chtít vzdálit sestupovým příčkám a na Košutce zabojuje o body. Očekávám remízové utkání.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Bórik 5
2. Jan Šlehofer 5
3. Michal Klail 4
4. Jiří Jetmar 4
5. Pavel Musil 4
6. petr hruska 4
7. Tomáš Květoň 3
8. Vladimír Holeček 3
9. Monika Zýková 3
10. Richard Polák 3
11. Martin Rubricius 2
12. Venca Likeš 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.