1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2018 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2017-2018


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan zvládl šlágr kola na Smíchově a vede tabulku už o šest bodů!


Branky


13

Dlouho očekávaný souboj dvou nejlepších týmů městského přeboru zvládl lépe Slovan, který zvítězil na Smíchově 2:1 a odskočil svému soupeři už na rozdíl šesti bodů. Výhru lídra tabulky trefil v 75. minutě střídající David Šenigl, jenž byl v té chvíli na hřišti sotva minutu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl spíše rozehřívací

Velkým šlágrem 18. kola byl samozřejmě souboj druhého Smíchova s vedoucím Slovanem. Oba týmy dělily v tabulce tři body. Domácí tedy chtěli toto manko vymazat a Spoje zase minimálně udržet svůj náskok.  Ona soupeři se snažili hrát především fotbal a neuchylovali se k žádným záludnějším zákrokům. V prvním poločase byli blíže gólu hosté, kteří několikrát nebezpečně zahrozili, ale nedokázali své příležitosti proměnit.

Po přestávce góly padaly, Šenigl rozhodl po minutě na hřišti

Po změně stran se oba týmy snažily vstřelit důležitý první gól. To se v 65. minutě podařilo hostům, když si po skrumáži ve vápně našel balón Ondřej Žák. Smíchovu se však podařilo rychle odpovědět. Domácí příznivce a lavičku rozjásal zásahem na 1:1 Alexandr Zikmund. V 74. minutě však realizační tým Slovanu poslal na hřiště Davida Šenigla a právě tento hráč se stal hrdinou utkání. Hned minutu po svém příchodu k němu totiž propadl pokutovém území balón a na světě byl nakonec vítězný gól. Smíchov už totiž v závěru srovnat nestačil.

 

Smíchovští fotbalisté tak prohráli se Slovanem i podruhé v sezóně a teď už musejí spoléhat jen na zaváhání svého konkurenta.



Ohlasy k zápasu



SK SLOVAN Plzeň 1910
Josef Kraft (vedoucí mužstva): Byl to týmový výkon. Hráli jsme opravdu dobře. Hrálo se o první místo a tak jsem z toho zápasu měl trošku obavy. I díky soupeři to byl ale korektní zápas. Hrálo se bez větších faulů a proběhlo to naprosto v klidu. Ke konci jsme měli víc štěstí, když jsme po jejich vyrovnání ještě jeden gól dali. Myslím, že jsme si to zasloužili. V první půli jsme neproměnili dvě jasné šance a o ten gól jsme asi byli lepší. Do konce sezóny zbývá ještě poměrně dost zápasů. Hrajeme asi čtyřikrát venku, takže ještě není nic rozhodnuto.



Sestavy


SK Smíchov Plzeň
V. Bešta [-] - M. Rubricius [-] , D. Tobrman [-] (46. M. Sedláček [-] ) , P. Konopík [-] (70. V. Foist [-] ) , B. Mičan [-] (59. F. Baštář [-] ) , J. Sulek [-] , A. Zikmund [-] , J. Řehák [-] , R. Tyll [-] , J. Ostrolucký [-] , L. Rous [-]

SK SLOVAN Plzeň 1910
M. Feiferlík [-] - M. Vričan [-] , M. Janoušek [-] (78. M. Cigler [-] ) , V. Rak [-] (74. D. Šenigl [-] ) , M. Sartorius [-] (85. J. Zýka [-] ) , M. Koranda [-] (71. J. Reischig [-] ) , L. Mareška [-] , O. Žák [-] , M. Makkai [-] , J. Nosek [-] , P. Bouřil [-]

ŽK: 65. F. Baštář , 86. V. Foist - 11. L. Mareška , 72. M. Sartorius .
Hráči zápasu: D. Šenigl , O. Žák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šlajs Jakub - ŠNAJDR David, MYTISKA Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Augustin

Expert: Filip Baštář
Tip experta: výhra domácích

Minulé kolo kluci ztratili body v Černicích a SLOVAN nám opět utekl na 3 body. To budeme rozhodně chtít teď o víkendu změnit a SLOVAN porazit. Očekávám kvalitní utkání ve vysokém tempu, byť ještě nevím, zda klukům nebudu fandit pouze na dálku. PS: V zápase padne červená karta a Smíchov vyhraje o více než 1 gól.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů