KP Vysočiny: Rozhovor s hráčem 22. kola Stanislavem Pometlem

0

Přinášíme vám rozhovor s oporou Ždírce nad Doubravou a naším hráčem kola, brankářem Stanislavem Pometlem. Rodák z Přibyslavi podává v brance Dekory kvalitní a stabilní výkony, které drží Ždírec na špici soutěže. Zda je on a celý jeho tým připraven postoupit do divize a další zajímavosti se dozvíte v našem rozhovoru.

Stando představte prosím krátce sebe a své fotbalové začátky

Jsem fotbalový brankář. Vyrostl jsem v Přibyslavi a následně zamířil do žďárského dorostu. Poté jsem dostal šanci být součástí širšího kádru žďárského A týmu. V 24 letech jsem již rok a půl na hostování ve Ždírci nad Doubravou.

 

Popište nám zápas v Herálci, který Vám vynesl Hráče kola?

Byl to bojovný zápas, soupeř těžil ze znalosti svého hřiště (užší) a taktéž svou sehraností. Převážně v druhé půlce projevil svou domácí sílu, kdy na mě šel třikrát sám. Naštěstí z těchto šancí již gól nevstřelil. Naši kluci jinak bojovali a s ostatními věcmi mi na hřišti velmi pomohli. Zbytek zápasu jsme týmově zvládli a získali důležité tři body.

 

Jaké máte se Ždírcem cíle  v dramatickém závěru sezonu – postup ?

Nemyslím, že je ve Ždírci někdo, kdo by nechtěl na konci sezony stanout na první příčce. Postup závisí na spoustě proměnných. Když neberu tu fotbalovou, velkou roli hraje taktéž postoj vedení klubu, které má hlavní slovo. Já osobně bych moc rád kraj vyhrál.

 

Jak jste obecně v týmu Ždírce spokojen a čemu připisujete, že se držíte v nejvyšších patrech?

Já jsem si za rok a půl Ždírec velmi oblíbil. Jsou tu skvělí fotbalisté a kamarádi. První příčky připisuji fotbalovosti našich hráčů a trenérů. Zkušení borci hrají vzadu prim a předek je doplněn dravým mládím.

 

Čeho si ve své fotbalové kariéře nejvíce ceníte, na co nejraději vzpomínáte?

Vážím si, že jsem ve Žďáře nad Sázavou dostal šanci zachytat si MSFL. Bylo to z pozice dvojky a na úkor zranění výborného Pavla Pospíchala, ale vážím si té zkušenosti. Vzpomínám na poměrně povedený zápas proti B týmu Sigmy Olomouc.

 

Máte nějaký fotbalový vzor?

Tento týden Láďu Polanského, který ve svých 39ti vychytal první nulu, když z pozice beka musel zastoupit v bráně Ždíreckého B týmu hlavního brankáře (smích).

Jinak se mi líbí styl například Manuela Neuera a taktéž jsem věřil v talentovaného Marc André Ter Stegena.

 

Poslední otázka,sledujete náš  web fotbalunas.cz?

Musím se přiznat, že jsem ho poprvé zaregistroval někdy před měsícem. Od té doby si u vás rád něco přečtu. Taktéž je pro vás pochvalou, jak se věnujete nižším soutěžím. Vytváří to správnou fotbalovou kulturu pro radost ze hry. ;)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou