Nejlepším hráčem 8. kola 1.B třídy - sk. E, se stává ...

0

... Jan Marko ! TJ Sokol Nepolisy jsou o skóre nejlepším týmem 1.B třídy - sk. E. K tomu jim hodně pomáhá perfektní defenzíva v čele s brankářem Markem. Ten v prozatimních sedmi soutěžních utkání obdržel pouze šest gólů! To z něj dělá nejlepšího brankáře soutěže a ideálního vítěze našeho hlasování.

Na prvních třech místech se umístili:
1. Jan Marko                 -  Nepolisy              - 40% hlasů!
2. Tomáš Hanuš            -  Nepolisy              - 21% hlasů!
3. Tomáš Nemec           -  Kobylice              - 15% hlasů!

 

Druhý v pořadí, Tomáš Hanuš. Je spoluhráč našeho vítěze. Tomáš se v zápase s Dolní Kalnou dokázal čtyřikrát prosadit. Za toto si zasloužil ocenění hráč zápasu. Tento pravý záložník je jistě nepostradatelným článkem sestavy Nepolis!

 

Na třetím místě se umístil Tomáš Němec. Ten narušil nadvládu hráču Nepolis a může si užít bronzovou pozici. Tento útočník FC Spartak Kobylice se postaral o vedoucí branku na hřišti Žacléře. Naneštěstí pro jeho týmu se jeho soupeři podařilo v závěru utkání vyrovnat. Kobylice ale zvládly zvítězit na penaltový rozstřel a tak si užívají bod navíc.

 

Pokud nezvítězil Váš favorit, tak neházejte nohy na ramena. Po příštím odehraném kole pro Vás připravíme další hlasování a třeba v něm vyhraje právě Váš favorit! S tím nakonec přeneseme rozhovor. Tak jako s Janem Markem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou