Hráčem 22. kola 1.A třídy sk. B se stává Martin Uličný

0

Frenštátský Martin Uličný vyhrál u fanoušků v hlasování v sestavě kola a stal se hráčem uplynulého 22. kola 1.A třídy skupiny B. Jeho velmi dobrý výkon okořeněn dvěma góly pomohl jeho týmu k vítězství na hřišti Dolní Lutyně v poměru 1:3. Za tímto hráčem Frenštátu pod Radhoštěm se poté umístil na druhém třetím místě Petr Kubiena z Dolní Datyně společně s petřvaldským Danielem Augustýnkem, kdy tito dva hráči měli stejný počet hlasů.

 

 

Nejlepší tři hráči 22. kola jsou:

1. Martin Uličný - Frenštát pod Radhoštěm (29% hlasů)

2. Petr Kubiena - Dolní Datyně (22% hlasů)

3. Daniel Augustýnek - Petřvald na Moravě (22% hlasů)

 

Martin Uličný vyhrál hlasování s docela slušným náskokem, podařilo se mu získat více hlasů než společně druhému Petrovi Kubienovi a Danielovi Augustýnkovi. Celkově získal střelec dvou branek Frenštátu pod Radhoštěm 29% hlasů a může se pyšnit titulem hráč 22. kola 1. A třídy skupiny B.

 

Druhé a třetí místo obsadili se stejným počtem hlasů Petr Kubiena z týmu TJ Havířov - Dolní Datyně který se svým týmem remizoval v Bystřici 1:1. Celkově si připsal 22% hlasů. Na třetím místě skončil záložník Petřvaldu na Moravě Daniel Augustýnek, který byl klíčovým hráčem svého týmu při vítězství svého týmu na domácím hřišti proti Vratimovu výsledkem 4:1. Celkově hráč Petřvaldu na Moravě získal stejný počet hlasů jako druhý Petr Kubiena z týmu TJ Havířov - Dolní Datyně, a to 22% hlasů.

 

S vítězem hlasování ve čtvrtek 7. května můžete na našich stránkách očekávat rozhovor.

 

Všem, kteří se hlasování zúčastnili, děkujeme a věříme, že i příště podpoříte svého favorita.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou