Pohár PKFS zná čtvrtfinálové dvojice. Nejdelší cestu bude vážit chodovský Tatran

0

Známe čtvrtfinálové dvojice Poháru Plzeňského krajského fotbalového svazu. Kam pojedou dva jediní zástupci krajského přeboru a které týmy tedy los svedl proti sobě?

První dvojici tvoří tým z krajského přeboru - Sokol Lhota. Ta na svém hřišti přivítá zástupce 1.B třídy z Postřekova, který se ve skupině A nachází na 7. místě.

 

Ve druhém zápase dojde rovněž ke střetu týmu z nejvyšší krajské soutěže a 1.B třídy skupiny A. Druhý tým této skupiny 1.B třídy, Tatran Chodov pojede až do Radnic, které jsou v krajském přeboru osmé.

 

Poslední dvě dvojice pak tvoří týmy jen a pouze z 1.A třídy.

 

Dva vlčáci bojující o postup do krajského přeboru si to rozdají i o semifinále. Horšovský Týn přivítá na svém hřišti Křimice.

 

Souboj druhé a třetího týmu 1.A třídy jsme si představili. V osudí byl i ten první. Koloveč pojede v posledním čtvrtfinále do Tlučné. Podzimní zápas těchto dvou týmu, který se také hrál na hřišti v Tlučné, skončil 1:4 z pohledu domácích, kteří nezažívají povedený vstup do jara a jsou dvanáctí.

 

Všechny zápasy mají úřední termín 17. dubna 2024 v 18:00. Není však vyloučené, že se data a časy některých zápasů ještě změní.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou