Plzeňský kraj | 1.B třída sk. A - Tip experta na 20.kolo!

0

Již ubilejní dvacáté kolo si pro fanoušky připravila 1.B třídy plzeňského kraje, jmenovitě skupina A. My Vás opět neochudíme o tipy na toto kole, pojďte si je tedy prohlédnout!

Milavče (12.) - Tlumačov (2.), SO 17:00

Tip 2 - V tomto utkání se utká jasný outsider s druhým místem tabulky. Tlumačovští v minulém kole prohráli, nyní si budou chtít spravit chuť.

 

Stříbro (1.) - Dlouhý Újezd (4.), SO 17:00

Tip 0 - Domácí jsou sice lídrem tabulky, nicméně hostující tým má v posledních kolech parádní formu. Utkání bude vyrovnané a skončí plichtou.

 

Meclov (11.) - Postřekov (7.), SO 17:00

Tip 0 - Domácím se moc nedaří, postřekovští fotbalisté tak budou mírnými favority. Meclov však bude bojovat a dovede zápas k remíze.

 

Přimda (13.) - Koloveč B (3.), NE 10:30

Tip 2 - Dopolední utkání nebude pro hosty příliš složité, poslední Přimda si připíše další prohru.

 

Merklín (9.) - Bezdružice (6.), NE 14:00

Tip 2 - Týmy od sebe v tabulce nejsou příliš daleko, avšak hosté přijedou do Merklína dobře připraveni a domů si odvezou plný bodový zisk.

 

Klenčí (10.) - Kdyně (5.), NE 15:00

Tip 0 - Další vyrovnané utkání. Kdyně je sice podle postavení v tabulce favoritem, nicméně domácí rozhodně nedají svou kůži zadarmo.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou