GALERIE: Zavidov poločasové vedení s Tlusticemi neudržel

0

Souboj týmů z rozdílných skupin I.B třídy se odehrál na vytížené umělé trávě v areálu Tatranu Rakovník v neděli 18. února. "Domácí" Zavidov změřil síly s Tlusticemi, které rakovnickému fanouškovi nejsou až tak známé, neboť hrají ve skupině E nejnižší krajské soutěže. Zavidovští poločasové vedení v zápase plném šancí neudrželi a ve druhé půli přenechali svému soupeři pocit z vítězství.

FC 05 Zavidov - SK Tlustice 2:3 (2:1)

 

Namixovaná sestava zavidovského áčka a béčka se postavila proti hráčům z Tlustic. Zavidov nemůže být spokojený s předposledním místem ve své skupině B třídy a jestli se bude chtít v krajské soutěži udržet, bude muset hodně zabrat. Tlustice se nachází ve středu tabulky své soutěže, ale vyhráno také ještě nemají. Vzájemný duel v přípravě nabídl velké množství šancí a nakonec byl o branku úspěšnější tým z Berounska.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou