Jarní část sezóny se nezastavitelným způsobem blíží - co na to hráči Zavidova? Cílem je záchrana!

0

Vítejte zpět, čtenáři:)

Začátek jarní části sezóny se blíží a my jsme se rozhodli nakouknout do dění klubů z naší milované I.B třídy. 

Jako první jsme si vybrali Zavidov, konkrétně Aleše Krause, který se v týmu obzvláště vyzná. Jak vidí šance Zavidova v následující sezóně? A co úvodní zápas proti Hostouni.

Jdeme na to!

Odpovídá Aleš Kraus, hráč Zavidova.

 

1. Jak probíhá příprava týmu na jarní část sezóny? Jak často trénujete?

Zimní příprava probíhá od 16.01., kdy se tým schází 3x týdně. V úterý se nabírá fyzická kondice v rakovnickém parku a okolí, ve čtvrtek trénujeme na UMT Tatranu Rakovník, kdy se pracuje hlavně s míčem a nedělní tréninky probíhají v areálu zavidovského hřiště. Od 18.02. začínají přátelská utkání, tak že se najede na režim dvou tréninků v týdnu a jednoho přátelského utkání. Postupně se utkáme s týmem SK Tlustice, Tatranem Rakovník, Havranem Kryry, Slovanem Velvary B a Olympií Zdice.

 

2. Na jakém místě se chcete, při nejlepším, na konci sezóny umístit?

I když víme, že by to byl "malý zázrak", tak stále je naším cílem záchrana. Nacházíme se na předposledním místě tabulky, ale uděláme vše pro záchranu v soutěži. Půjdeme od zápasu k zápasu a na konci sezóny uvidíme, jak jsme dopadli.

 

3. Na co se snažíte v přípravě nejvíce zaměřit?

Nemyslím si, že by tato příprava byla rozdílná od těch předchozích. Soustředíme se na nabrání fyzické kondice, ale i práci s míčem. Možná větší důraz je přeci jen kladen na zvýšení fyzické kondice, která nás dříve zdobila a spoustu zápasů jsme převrátili na naší stranu v druhé polovině zápasů právě díky lepší fyzičce.

 

4. Je nějaký hráč z klubu aktuálně "ve formě"?

Zatím jsme pouze trénovali, které naši formu moc neotestují. Ani si nemyslím, že se nacházíme v rozpoložení, kdy bychom mohli někoho vyzdvihovat. Je potřeba nabrat formu hlavně jako tým.

 

5. Jak osobně vidíte vaše šance v prvním zápase po pauze a co by jste chtěl vzkázat fanouškům?

První kolo zajíždíme na půdu rezervy Hostouně, s kterou jsme na podzim uhráli naše jediné tři body podzimu. Z tohoto zápasu nemůžeme brát nic jiného než tři body. A co bych vzkázal fanouškům? Myslím si, že máme skvělé fanoušky, kteří na nás nezanevřeli a stojí za námi. Po výhře i po prohře za námi chodí a drží nám palce. Chtěl bych jim jen vzkázat, že doufáme, že budou v naší podpoře pokračovat a my uděláme vše pro to, abychom se v soutěži zachránili.

 

A jak to vidíte vy? Má Zavidov šanci na záchranu

Do galerie jsme vložili snímky z přípravného utkání celku s Tlusticemi, autorem fotografií je výborný David Svoboda, jeho tvorba zde.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou