HVĚZDY V PRALESE: Marek Heinz se připomněl dvěma góly, Šimák naskočil ve IV. třídě

0

Dříve bavili diváky na velkých stadionech v nejvyšších soutěžích. Nyní, po vrcholu kariéry, se dále udržují v kondici a na různých úrovních si stále chodí kopnout. Nebo jde o známé osobnosti, ať už hokejisty, zpěváky či moderátory. Několik desítek známých jmen na fotbalunas.cz sledujeme. Komu se nejvíce dařilo o uplynulém víkendu?

Už je tomu devatenáct let od památného EURA 2004, kde se ve fantastické formě předvedl mimo jiné Marek Heinz. Nyní je mu 46 let a hraje za Sigmu Hodolany v olomoucké I.A třídě. Naskočil na druhý poločas, proměnil dvě penalty a jeho tým díky tomu vyhrál 5:3. Z utkání máme fotky, reportáž i ohlasy.

 

Radim Holub se rovněž trefil dvakrát, díky jeho gólům z 83. a 86. minuty Dřenice vybojovaly bod za remízu 2:2.

 

Karel Piták po boku svého syna slavili další povedený duel. Díky Pitákovým Lovčice vyhrály, Karel Piták dal góly dva, jeho syn Denis jeden. Lovčice zvítězily 4:3.

 

Za tým Doubravčice se dvakrát trefil exligový Richard Kalod.

 

Petr Pavlík skóroval v dresu Zásmuk, Martin Knakal zase zařídil svým gólem Železné Rudě bod za remízu.Skórovali i Pavel Simr, Jan Flachbart, Tomáš Janíček, Tomáš Okleštěk, Zbyněk Pospěch, Peter Grajciar, Michal Ordoš a Zdeněk Zlámal. A pozor, bez kopaček dlouho nevydržel ani Jan Šimák, který po loňské divizní sezóně ukončil kariéru. Pro radost naskočil ve IV. třídě za rezervu Sezimova Ústí a k výhře 11:0 nad Sudoměřicemi přispěl jednou brankou.

 

Žlutou kartou byl napomínán Jakub Podaný, Adam Varadi a Pavel Fořt.

 

Zapomněli jsme na nějaké další známé jméno? Dejte nám tip do komentářů nebo na náš mail info@fotbalunas.cz!

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou